Astroloji: Günlük burç yorumları (7 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (7 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 7 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 7 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 7 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün aşk konusunda oldukça açık davranacaksınız. Ay, sizin burcunuzda ilerlerken keyfinizi de yerine getirecek. Bu durum, size büyük değişiklikler de getirebilir. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün kendinizi zihinsel anlamda endişeli hissedebilirsiniz. Çevrenize abartılı tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Akşam saatlerine doğru keyif alacağınız şeylerle ilgilenebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte olmak size iyi gelebilir. Günün ilk saatlerinde çevrenizle olan uyumunuz dikkat çekerken, geri kalanın da yıkıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Gökyüzünün zorlayıcı etkilerine karşı önlem almanızda fayda var. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün kariyerinizle ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi hassas hissedebilir, gece uyumakta ise zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün sergileyeceğiniz dengeli ve uyumlu tavırlar, keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak. Kariyeriniz ve sosyal hayatınız arasında ise kendinizi sıkışmış hissetmeniz mümkün... Bu durumu, net kararlar alarak önleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün sorumluluk alma konusunda yapıcı tavırlar sergileyeceksiniz. Bu durumu, günün ilk saatlerinde lehinize çevirmeye odaklanmalısınız. Öğleden sonra zorlayıcı enerjilerle karşılaşabilirsiniz, önemli görüşmelerinizi bu saatlere denk getirmemeye özen gösterin.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün partnerinizle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak Ay ile Venüs karesinin de etkinleşmesiyle ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı şeyleri kafanızda takıntı haline getirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle gözlerinizde ağrılar oluşabilir. Agresif tutumlar sergilememeye özen göstermeli, sizi zorlamayacak şeylerle uğraşmalısınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün aniden öfkelenebilir, tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Abartılı tepkileriniz partnerinizi bunaltabilir, aman dikkat! Gün boyu rahatlatıcı şeylerle uğraşmanızda fayda var.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün ailenizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Ay ile Satürn karesinin etkinleşmesiyle duygularınızı ifade etmekte ve uyumakta zorlanabilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün sorumluluk almaktan çekinmeyeceksiniz. Yakın çevrenize karşı önyargılı davranabilirsiniz. Bu konuda, daha rahat olmaya çalışmalı, onların kalbini kırmamaya özen göstermelisiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Maddi konularda bütçenizi zorlayabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru fazla duygusal davranabilirsiniz. Kendinizi zorlamayıp rahatlamanın yollarını bulmalısınız.



astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları