Astroloji: Günlük burç yorumları (6 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (6 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 6 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 6 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 6 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Çalışma arkadaşlarınızla gereksiz gerginlik yaşayıp kendinizi zor durumların içerisinde bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda şanlı bir dönemdesiniz. Duygusal konulara gereğinden fazla önem verebilirsiniz. Bu durum da sizi maddi olarak zor duruma sokabilir.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. İçinizdeki enerji sizi romantik konularda destekleyebilir. Bu dönem, ayaklarınızı yerden kesecek biri karşınıza çıkabilir. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün maddi konularda biraz savurgan davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde, aileniz veya arkadaş çevrenizle birlikte olup keyifli saatler geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün iş hayatınız ile aşk hayatınızı aynı anda kolayca devam ettirmeniz mümkün. Sadece koşullarınızı biraz daha yumuşatmanızda fayda var. Aşka çok kıymet vermiyorsunuz, bu tutumunuz da partnerinizi yıpratıyor. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bu aralar özel hayatınız yeniden alevleniyor. Ön yargılarınızı yıkın ve kendinizi akışa bırakın. Gereksiz kaygılarınız size zarar veriyor. Bu durumun farkında olmanızda fayda var. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün maddi konularda yeni sürprizler yaşayabilirsiniz. İşinize çok bağlısınız, bunun karşılığını yakında alacaksınız. Değişime açık olduğunuz bir gün. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Ertelediğiniz şeyler için bugün harekete geçebilirsiniz. Öğlen saatlerinde, alacağınız bir telefon gün içerisindeki bütün planlarınızı değişikliğe uğratabilir. Özel hayatınızdaki kararsız tutumunuz bir süre daha devam edebilir.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün kendinizi oldukça zinde hissedeceksiniz. Hayal gücünüz en belirgin özelliğiniz olarak öne çıkıyor. Bu durumu, lehinize çevirebilirseniz başarılı size gelecektir.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Özel hayatınızda esen pozitif rüzgarlar başarılı olmanızı sağlayacak. Akşam saatlerinde beklenmedik bir misafir kapınızı çalabilir.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün kendinize zaman ayırıp özlediğiniz alanlara dönmek için harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise karar vermek için biraz daha beklemenizde fayda var.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Aşk hayatınızdaki durumlardan dolayı gereksiz sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu durumu yenmenin tek yolu ise eskiye takılı kalmamak...  Bugün maddi konularda beklentilerinizin sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün sağlığınızla ilgili ertelediğiniz bir konu keyfinizi kaçırabilir. Bu konuda, arkadaşlarınızdan yardım almanız iyi gelebilir. Özel hayatınızdaki olumsuz olayları iş hayatınıza yansıtmamaya çalışın. 


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları