Astroloji: Günlük burç yorumları (5 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (5 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 5 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 5 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 5 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Sezgilerinizle aldığınız kararları günlük hayatınızda uygulayamazsanız da içten içe birçok sorunu çözmenize ve olayları net bir şekilde görmenize yardımcı olacaktır. Bugün içinizdeki sese kulak verip birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Gün içinde yeni bir girişimde bulunmak yerine gündeminizde bulunan konulara odaklanmanızda fayda var. Öğle saatlerinde, geleceğe dair hedeflerinizle ilgili kararlar alabilir, planlar yapabilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün akrabalarınızla veya çalışma arkadaşlarınızla zaman geçirebilir, onlarla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Kafanıza takılan ve sizi yoran sorunların çözümünde onlardan yardım alabilirsiniz. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün sevdiklerinizden alacağınız destekle düşüncelerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. İşlerinizi yorulmadan yoluna koyabileceğiniz keyifli ve hareketli bir gün sizi bekliyor.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün ailenizle zaman geçirebilir veya evinizin dekorasyonunu değiştirmek için adım atabilirsiniz. Akşam saatlerinde, sezgilerinizin çok güçlü olmasına rağmen objektif davranamayabilirsiniz. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Özel hayatınızda oluşacak beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebileceğiniz destekçiler kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşmanızı sağlayan büyük adımlar atabileceksiniz. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Hem iş hem de aşk yaşamınızda çevrenizden destek görebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız kişiye duyugularınızı belli etmenizde fayda var!

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, onlardan gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınızda size heyecan verecek yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün çevrenizi etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanmanızda fayda var. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün tembellik yaparsanız, isteklerinize kavuşmanız mümkün olmayacak. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, bundan yararlanın! 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları