Astroloji: Günlük burç yorumları (4 Ocak 2020)

Astroloji: Günlük burç yorumları (4 Ocak 2020)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 4 Ocak günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 4 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 4 Ocak günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün gökyüzünde pek uyumlu enerjiler yok. Aldığınız sorumluluklar sizi karar verme aşamasına getirebilir. Karşınızdaki kişiye bir şey söylemeden önce iki kere düşünmenizde fayda var. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Çatışmalı ve agresif ilişkiler içerisine girebileceğiniz bir gündesiniz. Evinizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde üzerinize çökecek miskinlik nedeniyle kendinizi hayattan soyutlayabilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün bir süredir sizden gizlenen konularla yüzleşebilirsiniz. Hukuksal konular nedeniyle planlarınızda aksamalar söz konusu olabilir. Yakın arkadaşlarınızla görüşmek ve beklentileriniz hakkında konuşmak size iyi gelecektir.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün gökyüzünde zorlayıcı enerjiler mevcut. Günün ikinci yarısından sonra tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Gün boyunca zorlayıcı enerjiler altında olacaksınız. Maddi birikimlerinizle ilgili yeni kararlar alıp yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru ailenizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün iletişimden kaynaklı bazı aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Sabah saatlerinde kendinizi suçlu hissedeceğiniz durumlar da yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kendinize olan güveninizin artmasıyla mutlu olacaksınız. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay bugün saat 19:15’te Boğa burcuna geçecek. Gökyüzündeki bu durumdan dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle vakit geçirip iç huzurunuzu dengeleyebilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün yürüttüğünüz projelerle ilgili risk almak isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeniden harekete geçip, toparlanmak isteyebilirsiniz. Gözlerinizle ilgili rahatsızlıklar özellikle günün ilk saatlerinde artabilir.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Aşk hayatınızla ilgili hassas olmanız gereken bir gündesiniz. Olaylar elinizde olmayan durumlar nedeniyle büyüyebilir. Eğer varsa evcil hayvanlarınızla ilgilenmek size iyi gelecektir. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün ikili ilişkilerinizde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Sizi kısıtlayan durumların canınızı sıkmasına izin vermeyin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Özel hayatınıza dair beklenmedik kararlar alıp yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yetersizlik hissine kapılıp üzülebilirsiniz.  

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün gökyüzünde sizi duygusal açıdan zorlayacak açılar bulunuyor. Yakın bir arkadaşınız bugün kararsız kaldığı bir konuda sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. 

astroloji 2020 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Ocak 2020 burç yorumları