Astroloji: Günlük burç yorumları (4 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (4 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 4 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 4 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 4 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün çok yoğun duygular içinde olup çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanarak geleceğe dair hayaller kurabilir, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Finansal konularla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat bu konuda alacağınız ani kararlar olumsuz sonuçlar almanıza neden olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var!

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Öğle saatlerinden sonra kariyerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkan bu önemli fırsatları kararsız tavırlarınız nedeniyle kaybedebilirsiniz, net olmaya çalışın.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün oldukça hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Gelecekle ilgili plan yaparken hayalperest ve duygusal davranabilirsiniz. Hayata bakış açınızı ifade ederken hislerinizi ön plana çıkarmanız kalıcı adımlar atmanızı engelleyebilir. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Maddi konularda dikkatli davranmanızda fayda var. Sevdiklerinizle duygusal paylaşımlarda bulunurken fedakarlık yapmanız gerekebilir. Keyfi harcamalar maddi durumunuzda belirsizliğe yol açabilir. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün ailevi konularda özveride bulunabilirsiniz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin kararsız tavırları aldığınız kararlardan vazgeçmenize neden olsa da kısa sürede koşulları netleştirip hemen ardından girişimlerde bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün üzerinde çalıştığınız projelerde sezgilerinizi kullanarak çalışmalarınızı bir adım ileriye götürebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanan yanlış anlamalar küçük krizlere neden olabilir.  

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Duygularınızın etkisinde kalacağınız bir gündesiniz. Gelirinizi artırmak için attığınız adımlar, koşulların belirsizliğinden dolayı ertelenebilir. Günün ilk yarısında biraz huzursuz olsanız bile sizi destekleyecek ve mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Sabah saatlerinde, alacağınız kararlarda temkinli olmaya çalışmalısınız. Yaşamınıza ve ilişkilerinize dair attığınız adımların sonuçlarını almak için acele etmemeli, aldığın kararlardan hemen vazgeçmemelisiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün sezgilerinizden faydalanabilir, alacağınız kararlarda duygusal davranabilirsiniz. Alacağınız haberler kafanızın karışmasına ve yapmış olduğunuz planlarda bazı aksamalara neden olabilir.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün ruh haliniz biraz iniş çıkışlı olsa bile yeni deneyimlere açık olabilir, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kararlı davranabilirseniz hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Çevrendekilere danışmak ve yeni tecrübelere açık olmak başarılı olmanı sağlayabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için biraz mücadele etmelisiniz. 


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları