Astroloji: Günlük burç yorumları (31 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (31 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 31 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 31 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 31 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün Ay tüm gün Balık burcunda ilerleyecek. Bu gökyüzü olayı nedeniyle fazla tepkisel davranabilirsiniz. Yılın son gününün akşam saatlerinde içinde bulunduğunuz koşullardan memnun olacaksınız. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Sürprizlere açık olun. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Günün ikinci yarısında dengeli enerjiler altındasınız. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Girişeceğiniz işlerde başarılı olacağınız bir gündesiniz. Ruhsal olarak da kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Bugün kulağınıza gelecek hiçbir spekülasyona kulak asmamalısınız. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün duygusallığınız bir hayli artabilir. Zor günleri geride bıraktıysanız, hızla başarıya doğru koşacaksınız. Hem maddi hem de manevi anlamda rahatlayacaksınız. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Sezgilerinizin arttığı bir gündesiniz. Gün boyunca olumlu enerjiler altında olacaksınız. Ailenizin sürpriz hediyeleri keyfinizi ikiye katlayabilir. Maddi açıdan ise küçük bir kaybınız olabilir. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Gün boyunca partnerinize odaklı olacaksınız. Öğle saatlerinde bir anda sürpriz bir seyahat kararı verebilirsiniz. Yılın son akşamında romantik saatler sizi bekliyor. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün heyecan verici olay ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler gelecek planlarınızı etkileyebilir. Maceracı tavrınızın keyfini çıkarın.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Yılın son gününde hayli duygusal enerjiler altındasınız. Öğle saatlerinde, güzel bir organizasyon sayesinde heyecanlanabilirsiniz. Partnerinizin şaşırtıcı hediyesi ayaklarınızı yerden kesebilir.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün çevrenizdekilere yardım etmek ve fedakarlıkta bulunmak isteyebilirsiniz. Ay’ın Jüpiter ile yapacağı uyumlu açının etkisiyle bugün şans sizden yana. Piyango bileti almayı ihmal etmeyin. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Günün ilk yarısında endişeli ve melankolik bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Çevrenize karşı daha tutarlı ve daha önyargısız davranmanız gerekiyor. Akşam saatlerinde, aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün pozitif enerjiler altındasınız. Yılın son gününde ani bir şekilde seyahat kararı alabilirsiniz. Partnerinize hediye alırken, bütçenizi zorlayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Duygusal bir gündesiniz. Henüz bir yılbaşı bileti almadıysanız, hemen bir tane almanızda fayda var. Günün ikinci yarısında olumlu enerjiler altındasınız.  


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları