Astroloji: Günlük burç yorumları (3 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (3 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 3 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 3 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 3 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün yeni girişimler yapmak yerine, bir süredir üzerinde çalıştığınız konuları tamamlamanızda fayda var. Öğle saatlerinde arkadaşlarınızla aranızda ufak krizler yaşayabilirsiniz. Olayları fazla büyütmemenizde fayda var!

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Günün ilerleyen saatlerinden itibaren çevrenize olan duyarlılığınız artabilir, olayları akışına bırakıp ilgi alanlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün var olan işlerinizi tamamlayarak, eksiklerinizi gidermeye çalışmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sosyal yaşamınız hareketlenebilir, kalabalıklar içinde yer alabilir, birçok organizasyona katılabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün her şeyi yapabilecek enerjiye sahipsiniz. Bu enerjinizle işinize odaklanacak ve verimli bir gün geçireceksiniz. Öğle saatlerinden itibaren ise olayları akışına bırakıp kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün cesur olmalı, kararlarınızın arkasında durmalısınız. İş ve aile ortamında alınan yanlış kararların sorumluluğunu üzerinize yıkılabilir. Bu nedenle, bir kere değil, üç kere düşünerek hareket edin!

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün çevrenizdekilerin duyguları sizin için daha önemli olacak. Karşıt burcunuzdaki Ay, birkaç gün boyunca kontrolün sizde olamayacağına işaret ediyor. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Sabah saatlerinde son derece keyifli hissedebilirsiniz ancak gün içinde bir planınızın gerçekleşmemesi kendinizi boşlukta hissetmenize neden olabilir. Etrafınızdakilere, akrabalarınıza yardımcı olmak için kendi isteklerinizden vazgeçebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün sanatsal çalışmalar içinde yer almak, çevrenizdekileri bir araya getirerek organizasyonlar yapmak ve paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Sabah saatlerinde iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir, bir sürü dedikoduya maruz kalsanız da rahatsız olmadan çevrenizdekileri dinleyebilirsiniz. Öğleden sonra ise işinizle ilgili ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Öğle saatlerine kadar maddi konular gündeminizde olabilir, eksik evrak ya da imza işleriyle uğraşabilirsiniz. Yeni girişimler yerine elinizde olan kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeye bakmalısınız. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Güne ne istediğinizi bilerek ve kafanızda tamamlamanız gereken işler listesiyle başlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise ruh halinizde dalgalanmalar olabilir. Sezgilerinize kulak vermeniz sizin için faydalı olacaktır. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Sabah saatlerinde, geleceği ilgilendiren konularda endişeleriniz devam etse de öğlene doğru burcunuza geçen Ay ile kendinizi daha fazla ve rahat ifade edebileceksiniz. 





astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları