Astroloji: Günlük burç yorumları (28 Kasım 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (28 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 28 Kasım günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 28 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 28 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Günün ilk saatlerinde ekonomik açıdan güçlendiğinizi hissedip rahatlayabilirsiniz. Fakat risk içerdiğini düşündüğünüz anlaşmaların detaylarına etraflıca göz atmanızda fayda var.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün kişisel eğitimlere katılabilir veya doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Partnerinizden alacağınız sürpriz bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir. Bugün aşktan yana şanslısınız.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün sezgileriniz ön planda olabilir. Karşınıza çıkan fırsat ve teklifleri değerlendirirken gerçeklerin gün yüzüne çıktığını da görebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşabileceğiniz finansal bir destek somut adımlar atmanızı sağlayabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün hizmet verdiğiniz alanlardaki kişilerle bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz. İdeallerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Partnerinizi anlamak için ise basit düşünmeniz fayda olacaktır.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizi mutlu ederken, aşk hayatınızda da yenilenmeye açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Enerjiniz yaratıcı çalışmalarda başarılı ve daha görünür olmanızı sağlayabilir.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün geleceğe yönelik planlarınızda son derece keyifli enerjiler etkisinde olacaksınız. Şansınızın açık olduğu akşam saatlerinde romantik adımlar atıp, sezgilerinizle eyleme geçebilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

İşlerinizle bağlantılı olarak kuracağınız kontaklarla güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Öğleden sonra evinizde olmak isteyebilir, kardeşlerinizden veya yakınlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün yayıncılık, pazarlama ve reklam gibi alanlarda şansın sizden yana olduğunu görebilir ve hatta sezgilerinize de kulak verebilir, uzun vadeli iş birliklerine imza atabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Günün ilk yarısında çok hakaretli olabilir ve birçok işi bir anda yapmayı planlayabilirsiniz. Bugün ilişkilerden ve ekonomik konulardan yana şans sizden yana olacak.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün geçmişten gelen bazı endişeleri abartarak karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. Öğleden sonra burcunuza geçen Ay'la romantik ilişkileriniz hareketlenebilir, keyif ve uyumdan yana olabilirsiniz. Fiziksel anlamda yenilik arayışınız artarken, uzmanlardan destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Günün ilk saatlerinde dostlarınız sayesinde yeni insanlarla tanışabilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hem iş hem de özel yaşamınızda şanlı olacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonra geçmişte meydana gelmiş bir güven sorunu gündeminizde yer alabilir, enerjinizin düşmesi nedeniyle biraz karamsar olabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Geleceğinizle ilgili planlarınıza yoğunluk verebilir, arkadaşlarınızın ısrarlarıyla sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda gönül ilişkileri için de olumlu etkiler alabilirsiniz.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu kasım 2019 burç yorumları