Astroloji: Günlük burç yorumları (27 Kasım 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (27 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 27 Kasım günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 27 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 27 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün yeni ufuklara açılma konusunda hevesli olabilirsiniz. Fakat kendinizi bu enerjiye fazla kaptırıp ani kararlar almamanızda fayda var. Sonucundan emin olmadığınız adımlar olumsuz sonuçlar almanıza neden olabilir.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Güne çevrenizden maddi destek alarak başlayabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızdan duyacağınız bazı sözler ise keyfinizi kaçırabilir. Yanlış anlaşılmalardan uzak durmak için ani çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün iş ortamınızda birtakım aksilikler yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz adına önemli bir konuda risk almanız gerekebilir fakat alacağınız kararlar nedeniyle geri dönüşü olmayan hatalara sebebiyet verebilirsiniz. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün kariyeriniz adına risk almamalısınız. Bilginiz olduğunu düşündüğünüz konularda hevesli olabilirsiniz ancak aldığınız bilgileri teyit etmeye özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Özel hayatınızda güzel gelişmelerin yaşanabileceği bir gündesiniz. Gün içinde, ihtiyaç listenizde olmayan ürünler için harcamalar yapıp, finansal dengenizi gereksiz yere bozabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek için daha gerçekçi davranmanız yerinde olacaktır.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün evinizde vakit geçirebilir veya aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde eşiniz veya ortağınızla bazı tartışmalara sebebiyet verebilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız bazı işlerin geri dönüşünün olmamasına üzülebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Geçtiğini düşündüğünüz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir, kontrolü elden bırakmamanızda fayda var. Sağlığınıza gereken önemi vermeniz kısa sürede iyileşmenizi sağlayacaktır. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Maddi sorunlarınızı çözüme kavuşturabileceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizle yaşayabileceğiniz bazı konulardan dolayı ise üzülebilirsiniz. Yanlış kararlar vermemeye dikkat etmeli, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Yay burcunda ilerleyen Ay, daha heyecanlı ve enerjik olmanızı sağlayarak çevrenize karşı motivasyonunuzu yükseltebilir. Sahip olmak istediğiniz yaşam tarzı için için ailenizden yardım alabilir, koşulları daha net görüp değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEK OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün sakinlik arayabilir, sadece iç sesinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Hayal gücünüzü aktif olarak kullanabileceğiniz bu süreçte fikirlerinizi hayata geçirerek önemli başarılar elde edebilirsiniz. Değer yargınızı sorgulatan insanlarla aranıza mesafe koymanızda fayda var. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün sosyal faaliyetlerde bulunmak isteyebilir veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda aldanmalara açık olduğunuz bir gündesiniz. Bütçenizi zorlayacak adımlar atmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün aynı anda birçok konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi yoracak olsa da, projelerinizi hızlandırmanızı sağlayacak. Gün boyunca sergileyeceğiniz gerçekçi tavırlar, yaşam koşullarınızı iyileştirmek adına önemli adımlar atmanızı sağlayabilir.


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu kasım 2019 burç yorumları