Astroloji: Günlük burç yorumları (26 Kasım 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (26 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 26 Kasım günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 26 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 26 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün 18:05'te Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, hedeflerinize emin adımlarla ilerlemeniz için destek verirken, geleceğe dair umutlarınız üzerinde de etkisini gösterecek. Gün boyunca, iş ve sosyal alanlarda sizi destekleyecek ilişkiler geliştirebilir, yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün yabancılarla olan iletişiminizde ya da iş birliklerinizde olumlu gelişimler hayatınızı renklendirirken, sosyal medyadan da yeni ilişkiler kurmanız mümkün olabilir. Partnerinizin parası, ortak gelirler ve maddi manevi paylaşımlarınızı içine alan konularda yeni girişimleriniz olabilir. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Gün boyunca partnerinizle karşılıklı duygular ve iletişim içinde olabilir, ortak bir paydada buluşabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay, yeni kararlar, iş birlikleri ve evlilik gibi kavramları gündeminize taşırken, gelirlerinizdeki artışlarla borçlarınızı sonlandırabilirsiniz. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Aşk hayatınızda esecek pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek. Gökyüzü uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz planlarınıza dair sizi destekleyecek. Bugün çalıştığınız kişilerle yeni projelere başlamanız da mümkün.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Hayattan keyif almayı önemseyen ruh haliniz sayesinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bugün kendinizi bir anda bir beraberlik içinde bulabilirsiniz. Sizi ve çevrenizi çok şaşırtacak bu gelişme, ayaklarınızı yerden kesebilir. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanırken, işinizde ve evinizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde eviniz için alışverişe çıkıp, yaşam alanınızı yenilemek isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Bugün uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz mümkün! Çalışma arkadaşlarınızla bilgi alışverişinde bulunmanız ve birbirinizi desteklemeniz keyfinizi ikiye katlayabilir. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün 18:05'te Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ve Venüs'ün burç değiştirmesiyle önünüze çıkabilecek fırsatları kolayca değerlendirebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde geçmişten bugüne taşıdığınız konular gündeminizde olabilir. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün kendinizi rahat ifade etmeniz ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeniz için fırsatlar gelişebilir. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için doğru gündesiniz. 

YÜKSELEK OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, kontrolünüz dışında yaşayabileceğiniz olayları karşınıza çıkarabilir. Kişisel anlamda kendinizi yenileyebilir, sezgisel anlamda da keşfedebilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün ve ilerleyen günlerde kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz ve onları gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf edebilirsiniz. Yapacağınız fikir alışverişleri çıkarınıza yönelik gelişmeler sağlarken, daha somut adımlar atmanız, işlerinizi kolaylaştırabilir.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün yeteneklerinizi toplum önünde gösterecek şansı elde edebilirsiniz. Beklemediğiniz kariyer teklifleri alabilirsiniz. Bu noktada koşulları daha gerçekçi bir bakış açısıyla planlamalısınız. Yeni planların adına uzman kişilerden ya da gruplardan destek bulabilirsiniz.



astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu kasım 2019 burç yorumları