Astroloji: Günlük burç yorumları (25 Kasım 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (25 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 25 Kasım günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 25 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 25 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Haftaya, maddi durumunuzu etkileyen olaylarla başlayabilirsiniz. Bu konuda çevrenizden destek alıp, karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde keyfi ve mecburi olmayan harcamalardan kaçınmanızda fayda var. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün fikirleriniz ve planlarınız çevreniz tarafından destek görebilir. Günün ilerleyen saatlerinde sevdiğiniz kişilerle ortak hareket ederek sürpriz fırsatlar elde edebilirsiniz. Fakat yeni adımlar atmak, sözleşme imzalamak için uygun şartların oluşmasını beklemeniz gerekiyor. Sabırlı olun!

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün elinize geçecek fırsatları değerlendirmeden önce iyice düşünüp adım atmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde, ortaklı projelere imza atıp olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınız açısından kendinizi kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Özel hayatınızda yaşanacak beklenmeyen gelişmeler duygularınızı harekete geçirebilir ve aşka dair önemli kararlar vermenize neden olabilir. Bu konuda kararsız kalmanız, çalışma hayatınızı negatif etkileyebilir, aman dikkat! Sezgilerinize kulak verebilirseniz, bu konuda size destek vermek isteyen insanları fark edebilirsiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Güne ailenizle ilgili birtakım birtakım sorumlulukları üstlenerek başlayabilirsiniz. Gün boyunca motivasyonunuz düşük olsa da keyif alacağınız ve şaşıracağınız haberler almanız mümkün. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Zihinsel konsantrasyonunuzun yüksek olduğu bir güne başlıyorsunuz. Gün boyunca karşılaşacağınız problemlere karşı çözüm odaklı olabilirsiniz. Satış, pazarlama ve reklam gibi alanlarda ilerlemek istiyorsanız, size destek verebilecek kişilerle bir araya gelip olumlu sonuçlar alabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Bugün bir süreden beri ertelediğiniz ödemeleri veya ticari girişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Gökyüzü sizi bu alanda desteklerken hızlı hareket etmeniz faydalı olacaktır. Akşam saatlerine doğru maddi konularla ilgili kafanız karışabilir. Bu durumun sizi etkilememesi için aile büyüklerinizden fikir alabilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Burcunuzda ilerleyen Ay, isteklerinizi gerçekleştirme konusunda sizi destekliyor. Bugün girişimde bulunacağınız projelerden olumlu sonuçlar alıp adınızdan söz ettirebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde tüm kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Partnerinize karşı anlayışlı olmanızda fayda var. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün sezgilerinizi dinleyerek, çevrenizdeki tehlikelerden kendinizi koruyabilirsiniz. Hakkınızda yapılan dedikodular, keyfinizi kaçırsa da bu konuya fazla kafa yormayıp kendinizi işlerinize vereceksiniz. 

YÜKSELEK OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün kişisel yeteneklerinizi çevrenize daha çok göstermek isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için utangaç tavrınızı bir kenara bırakmalısınız. Bu şekilde, atılımlarımızdan fayda görebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün güvendiğiniz ortamları kolayca yaratabileceksiniz. Araştırmacı bakış açınızla çevrenizdekilerin sorunlarını anlayabilir, olası krizleri yönetip, yeni projelerde yer alabilirsiniz. Sorumlu yaklaşımlarınız sayesinde başarılı olmanız mümkün. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Hareketli bir güne başlayabilirsiniz. Ticaret, tanıtım ve pazarlama, eğitim ve seyahate yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için uygun şartların oluşmaya başladığını görebilirsiniz. Güçlü kişilerden alacağınız yardım ve her zamankinin aksine tutarlı ve kararlı davranışınız şartları lehinize çevirebilir. 

 




astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu kasım 2019 burç yorumları