Astroloji: Günlük burç yorumları (25 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (25 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 25 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 25 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 25 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Kariyerinizde gelişmeye açık olduğunuz bir gündesiniz. Bugün farkındalığınız artarken yaratıcılığınızı da kolayca yansıtabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları çevrenizle paylaşmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bir süredir ertelediğiniz o zor kararları almak için en uygun gündesiniz. Alışkanlıklarınızdan sıkılarak kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Kredi çekmek veya borç almak için bir süre daha beklemelisiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün finansal alanlarda çevrenizden destek görebilirsiniz. Kendinizi maceracı bir ruh halinde hissedebilirsiniz, düşünmeden atacağınız adımlar nedeniyle zarar görebilirsiniz.  

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Yarın karşıt burcunuz Yengeç’te Güneş tutulması gerçekleşecek. Hedeflerinize büyük bir enerji ile ilerlemeniz doğru olsa da, olayları bir bütün olarak değerlendirmelisiniz. Bugün kimsenin etkisi altında kalmak istemeyeceksiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün iş ortamınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Yarın yaşanacak olan Güneş tutulması Oğlak burcunda olacağı için sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Uzun soluklu girişimler için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Enerjiniz düştüğü zaman iş veriminiz de azalıyor. Bugün bir yandan bu durumu yaşayabilir, bir yandan da üst düzey yöneticilerinizle önemli toplantılar yapabilirsiniz. Taşıyabileceğimizden fazla sorumluluk üstlenmemeye özen gösterin. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Öte yandan teknolojik konularda bir hayli yeteneklisiniz. Saat 14:18 sonrasında Ay boşlukta seyredecek. Bu durum, keyif veren şeylerle ilgilenmeniz konusunda sizi destekleyebilir.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün aklınız birden fazla şey ile meşgul olabilir. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Hayal gücünüz bir hayli kuvvetli. Akşam saatlerinde, yatırımlarınızı değerlendirmek için önemli bir adım atabilirsiniz. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün özgüveniniz tam. Konuşkan ve enerjik bir gündesiniz. Özellikle kendinizle ilgili konularda konuşacak birilerini arayabilirsiniz. Öğle saatlerinde, hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerlediğinizi fark edeceksiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Burcundaki gezegen yoğunluğu bir süredir sizi sınıyor. Ruh haliniz sürekli değişiyor. Biraz daha sabretmeli, hayatınızdaki değişimleri kabul etmelisiniz. Bir süredir kendinizi köşeye sıkışmış hissettiniz, artık özgür hissetmek istiyorsunuz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün sırf konuşmak için birilerini arayabilir, yakın arkadaşlarınızla sohbet etmek isteyebilirsiniz. Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Cesur ve enerjik tavırlarınız ön planda olacak.  

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün açık fikirli olacak, bireyselliğe saygı duyacaksınız. Partnerinize güven duymakta zorlanıyorsunuz, endişelerinizin yersiz olduğunu bilmelisiniz. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları