Astroloji: Günlük burç yorumları (22 Kasım 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (22 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 22 Kasım günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 22 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 22 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün alacağınız bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir. Geçmişe çizgi çekip hayatın tadını çıkarmanızın vakti geldi. Bunu, gökyüzünün sizi desteklemesi ile birlikte başarabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Günün ilk saatlerinde agresif olmayıp sessiz kalmayı başarmalısınız. Aksi takdirde gün boyunca negatif enerjilerin etkisi altında kalabilirsiniz. "Sessiz kalmak bana göre değil!" diyorsanız, her konuda fikrinizi söylemekten vazgeçip geri çekilmeyi deneyebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Dikkatsiz ve gereksiz harcamalarınız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Neyse ki aşk hayatınızda gün boyunca esecek pozitif rüzgarlar neşenizi yerine getirecek. Kalbiniz boşsa hayatınıza yeni bir aşk girebilir, birlikteliği olanlar ise ilişkilerini bir adım daha ileriye taşımak isteyebilir. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün geçmişten gelen bir aşk hikayesi bir anda karşınıza çıkıp dengenizi alt üst edebilir. Hafta başından itibaren kariyerinize dair bazı olaylar canınızı sıkıyordu. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren onlara veda etmenizi sağlayacak pozitif etkiler altında olacaksınız. Eğitim hayatı devam eden bir Yengeç burcuysanız, yurt dışı başvurularınızla ilgili olumlu cevaplar alabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Aşka kapınızı ardına kadar açın çünkü beklediğiniz ilişki emin adımlarla size doğru ilerliyor. Aşkınıza sahip çıkın ve biraz maceracı davranın. Bugün ailenizle ilgili konularda ihmalkar davranmamanızda da fayda var. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Başarılarınızı çekemeyen insanlarla gün boyu uğraşmanız gerekebilir. Aşk hayatınızdaki tekdüzelik nihayet bitiyor. Sürpriz bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkisi olan bir Başak burcuysanız, partnerinizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Bugün sadakatinizle sınanabilirsiniz. Özellikle partnerinizin aklında soru işaretleri bırakabilirsiniz. Ruhsal durumunuza takılıp, çevrenizi ihmal etmeyin. Kaza ve kayıplara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün kazançlarınızı artırmayı hedefleyeceksiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizden gelecek küçük sürprizlere hazırlıklı olun. Gün boyunca yaşayabileceğiniz ufak tefek kazalara karşı tedbirli olun. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Gün boyunca kıskançlığınız nedeniyle kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Partnerinize güvenmeyi öğrenip aklınızı rahatlamaya çalışın. Sorumluluklarınızı ertelemeyi bırakmanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Gökyüzünün pozitif etkileri sayesinde bunu başaracaksınız. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün kendinizi yoğun hissedebilirsiniz. Bu tempoya yetişmek için kendinize fazla yüklenmeyin! Ani kararlar almaya müsait olduğunuz bir gündesiniz, ölçüp tartmadan hareket etmeyin. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün gelecekle ilgili plan yapmaya başlayabilirsiniz. Maddi konularda uzun vadeli planlarınız var aslında fakat bunları gerçekleştirmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Bugün duygularınızı kolayca ifade edebilecek etkiler altındasınız. Bunu değerlendirmenizde fayda var!

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bir birlikteliğiniz varsa ona karşı kırıcı davranmamaya özen gösterin. Gün boyunca agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. Aman dikkat! Yersiz endişeleriniz sizi yoruyor, onları bir tarafa bırakmanızın zamanı geldi. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu kasım 2019 burç yorumları