Astroloji: Günlük burç yorumları (2 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (2 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 2 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 2 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 2 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün bir yandan sosyalleşmek isterken, bir yandan da işin maddi boyutunu düşünebilirsiniz. Bugün Yay burcundan Oğlak burcuna doğru ilerleyecek olan Jüpiter sayesinde önümüzdeki bir yıl boyunca kariyerinize dair olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Sosyal hayatınızın renklendiği ve hareket halinde olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizi yönlendirmeye yönelik tavırları aranızda kısa süreli gerilime neden olabilir. Önümüzdeki bir yıl boyunca etkilerini hissedeceğiniz Jüpiter'in burç değiştirmesi eğitim, uzun yolculuklar ve sosyal medya alanında size şans getirebilir.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün burç değiştiren Jüpiter sayesinde prim, komisyon, miras, nafaka ve kredi gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün boyu sosyal medya gruplarında paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ancak bazı konularda fikir belirtmeniz, sorun yaşamanıza neden olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Karşıt burcunuza geçen Jüpiter bu yılı; evlilik, ortaklık ya da iş birlikleri açısından şanslı geçirmenizi sağlayabilir. Bugün bir taraftan sevdiklerinizi mutlu etmek isteyebilir, bir yandan da finansal krizlerden korkarak gerilim yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün yakın arkadaşlarınızla çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Önümüzdeki bir yıl boyunca çalışma ortamınızda konforunuz artabilir ya da terfi sayılabilecek görevler üstlenebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün gündelik işlerinizden dolayı yorulabilirsiniz. Her alanda yeniliklere açık olmanız, sorunlara farklı ve sıra dışı çözümler üretmenizi sağlayabilir. Jüpiter'in burç değiştirmesiyle hem aşk hem de çocuklarla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Bugün bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Önümüzdeki bir yıl boyunca gayrimenkul ve aileye dair konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir, Jüpiter'in Oğlak burcuna geçişiyle yuva kurabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün hem evde hem de dışarıda aktif olabilir, toplumsal olaylara duyarlılığınızın arttığı için görüşlerinizi biraz sert bir dille ifade edebilirsiniz. Kardeşlerinizden, kuzen ve komşularınızdan fayda göreceğiniz, kişisel eğitimde başarılı olabileceğiniz bir yıl geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Yönetici gezegeniniz Jüpiter bugün Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki aylarda elinize toplu bir para geçebilir ya da kazançlarınızda artış olabilir. Bugün ise planlarınıza uymayan ortamlarda kendinizi bulmanız mümkün. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Şans ve bereket gezegeni Jüpiter, bugün burcunuzda hareket etmeye başlayacak ve yaklaşık bir yıl boyunca hem yaşamınızda hem de ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmeler karşınıza getirecek. Bugün ise çözümler üretmek ve bütçenizi düzenlemeye çalışmakla uğraşabilir, çevrenizle görüş ayrılıklarına düşebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün özgün çalışmalar yapabilir, bireysel kararlar alabilirsiniz. Farklı fikirleriniz kıskançlıklarla karşılaşmanıza neden olsa da gelişmeler sizi mutlu edebilir. Jüpiter'in burç değiştirmesiyle gizli ve derinden ilerleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Yönetici gezegeniniz olan Jüpiter'in burç değiştirmesiyle önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal çevreniz genişleyebilir, hedeflerinize varmanızı sağlayacak destekler alabilirsiniz. Bugün ise kendi iç dünyanıza odaklanmanıza rağmen toplumsal konulara da duyarlı olacaksınız. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları