Astroloji: Günlük burç yorumları (19 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (19 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 19 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 19 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 19 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün işinizde bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Yüksek performansınız sayesinde her şeyin üstesinden geleceksiniz. Başarılarınız yöneticileriniz tarafından takdir edilebilir. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Haftanın son günlerine doğru yaklaşırken yeni yatırım planları yapabilirsiniz. Öğleden sonra keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni insanlarla tanışabilir, uzun soluklu arkadaşlıklara doğru adım atabilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Maddi konuları gereğinden fazla büyütüp kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Bugün özel hayatınızda alacağınız kararlar ilişkinizi zora sokabilir, düşünmeden adım atmayın. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün kariyerinizde ilerleme kaydedebilir ve başarılarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ailenizin yaşadığı sorunlara kayıtsız kalmanız doğru değil. Onlara elinizden geldiğince destek olmaya çalışın. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün sağlığınıza ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Gereksiz konuşmalardan uzak durmalısınız. Partnerinizin kalbini gereksiz yere kırmış olabilirsiniz. Ona karşı hassas davranmaya dikkat edin. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Ay tüm gün sizin burcunuzda ilerleyecek. Eleştirilere karşı aşırı bir hassasiyet gösterebilirsiniz. Maddi durumunuzu güçlendirmenizi sağlayacak yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün iş yerinizde sabrınız sınanabilir. Bazı konularda sessiz kalmanızda fayda var. Negatif enerjinizi atmak için doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün maddi konular dikkatinizi kolayca dağıtabilir. Bütçenizi zorlayan harcamalardan kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde sosyalleşmek isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK) 

Sabah saatlerinde iş arkadaşlarınızla gerginlik yaşayabilirsiniz. Sosyal ve sanatsal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Gökyüzü romantik gelişmeler yaşayabileceğinizi söylüyor.    

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün üzerinizde ağır bir baskı hissedebilirsiniz. Kendinize güvenin ve enerjinizi yüksek tutun. Bunun geçici bir dönem olduğunu unutmayın!     

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

İç huzurunuzu kaçırdığını düşündüğünüz konuları çözüme kavuşturabileceğiniz bir gündesiniz. Gerginliğiniz gün ortasına kadar sürebilir, öğleden sonra seyahat planları yapabilirsiniz. Değişime açıksınız!     

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün duygularınız gereğinden fazla baskın olabilir. Bazı küçük ev kazalarına açıksınız, dikkatli olun! Maddi sorunlarınızı bir türlü çözüme kavuşturamıyorsunuz. Tutarlı davranmalısınız.     

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları