Astroloji: Günlük burç yorumları (18 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (18 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 18 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 18 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 18 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün özel hayatınızdaki sorunlara fazla takılıp kendinizi yıpratmamalısınız. Öğleden sonra konsantrasyonunuz dağınık olacağı için hataya yapmaya açıksınız. Dikkatli olun!

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Günün ilk saatlerinde maddi konular gündeminizde yer alabilir. Gelir - gider tablonuzdaki dengesizlik keyfinizi kaçırabilir. İletişimdeki zorluklar partnerinizle aranızı açabilir. Ona karşı sabırlı olun.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Akılcı hesaplar yapmanız gereken bir gündesiniz. Çevrenize tutamayacağınız sözler vermemeye özen göstermelisiniz. Merkür'ün Ay ile olan sert açısı sabah saatlerinde bazı konuları gereksizce büyütmenize neden olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Uzun zamandır beklediğiniz güzel haberler kapınızı çalacak. Bu aralar yaşadığınız aşırı yoğunluk, sağlığınızı ve konsantrasyonunuzu olumsuz etkileyebilir. Temkinli olmanızda fayda var.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün ertelediğiniz işleri tamamlayabilir, iş yerinizde öne çıkabilirsiniz. Maddi konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Her şeyi kontrol edemezsiniz, olayları akışına bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Gereksiz konuşmalardan uzak durmalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün sizin için her şey net ve üstesinden gelebileceğiniz zorlukta! Sağlıklı beslenme meselesine takabilir, değişik diyetler uygulayabilirsiniz. Ay tüm gün sizin burcunda olacak. Şanslı gününüzdesiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Günün ilk yarısında aşırı derecede hassas olabilir, iş arkadaşlarınıza karşı agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. Toplantılarınızı günün ikinci yarısında gerçekleştirirseniz, olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün arkadaşlarınıza yardımcı olmak için harekete geçmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde yaptığınız yüklü harcamalardan etkilenmemek için bütçenizi dengelemeye özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Kariyerinizi ilgilendiren konulara fazlasıyla emek veriyorsunuz. Bu tutumunuzun meyvelerini almanıza çok az kaldı. Bugün partnerinize net olmaya özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün üzerinizde ağır bir baskı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra ayrıntılar önem kazanırken, birçok konuya uygun çözümler bulabilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün mantıksız konuşmalara ve tavırlara karşı tahammülünüz yok. Akşam saatlerinde pozitif enerjilerin etkisiyle her şeyin sizin için kolaylaştığını hissedeceksiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün değişken enerjilerin etkisi altındasınız. Bazı küçük ev kazalarına açık olabilirsiniz. Öğle saatlerinde uzun zamandır ertelediğiniz işlere başlayıp olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları