Astroloji: Günlük burç yorumları (16 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (16 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 16 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 16 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 16 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

İş hayatınızda sizi yoran gelişmeler yüzünden enerjinizi düşürmemelisiniz. Bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı yapıcı davranırsanız, kazanan siz olacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün aile meseleleriniz için vakit harcayabilirsiniz. İş hayatınızda ise karamsarlığınızı bir kenara bırakıp yeni projelere adım atmalısınız. Bu tavrınız keyfinizi yerine getirip, başarılı olmanızı sağlayacak.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün aşk hayatınız hareketlenecek. Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve bazıları ile de artık görüşmeme kararı alabilirsiniz. Kararlarınızın arkasında durmalı ve hiçbir şey için pişman olmamalısınız.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bu aralar ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Çevrenizdeki insanların sizi rahatsız eden hareketlerine fazla takılmamalısınız. Olayları abartıyorsunuz! Ay ve Jüpiter'in olumlu etkisini, sevdiklerinize aktaracağınız finansal katkılarınızla ortaya koyacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün kişisel çekiciliğinizi rahat bir şekilde ortaya koyacaksınız. Aşk hayatınızdaki gerginlikler yerini huzura bırakıyor. Partnerinizle eski mutlu günlerinize döneceksiniz. Haftanın ilk gününde yöneticileriniz tarafından takdir edilebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Haftanın ilk gününde partnerinizle bol bol sohbet etme fırsatı yakalayıp keyifleneceksiniz. Yanlış anlaşılmaları önlemek için daha net olmaya özen göstermelisiniz. Bugün ailenizin bazı problemlerini çözmek isteyecek ve finansal desteğinizi onlara hissettireceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün maddi konularda zorlanabilirsiniz. Ay burcunuza ilerlerken, duygusal konularda heyecanlı yönlerinizi ortaya koyacaksınız. İş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Son zamanlarda biraz agresifsiniz ve çevrenizdeki insanlar bu durumu hemen anlayabiliyorlar. Eski halinize dönmek için elinizden geleni yapmalısınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün kariyerinizle ilgili çevrenizden pozitif bir enerji alacaksınız. Bu enerjinizi boşa harcamayın. Kariyerinizle ilgili karşınıza çıkacak bu fırsatlar bir kez daha karşınıza çıkmayabilir.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Haftanın ilk gününde işinizde gösterdiğiniz hassasiyet sizi daha dikkat çekici bir konuma getiriyor. Aşk hayatınıza ailenizle yaşadığınız sıkıntıları yansıtmamaya çalışınız. Partnerinize haksızlık yapmayın.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Hasta olmak istemiyorsanız, C vitamini takviyeleri ile bedeninizi güçlendirmelisiniz. Yorgun hissettiğinizde kendinizi daha fazla yormamalı ve dinlenmelisiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Başlangıçlar yapmanız için her türlü olanak size sunulacak. Doğru karar vermek istiyorsanız, iç sesinizi dinlemelisiniz.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları