Astroloji: Günlük burç yorumları (15 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (15 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 15 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 15 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 15 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Partnerinizle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Onunla her şeyi açık açık konuşmayı denemelisiniz. Zihniniz dalgın olacağı için kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bugün size iyi gelebilecek aktivitelere katılmalısınız.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün küçük sorunları büyütüp keyfinizi kaçırabilirsiniz. Haftanın son gününü kendinize ayırmanız ve sakin ortamları tercih etmeniz size iyi gelecektir. Yurt dışında çalışmak ile ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Partneriniz bazı konularda sizden ilgi bekliyor. Ona karşı güvensiz hareket ediyorsunuz. Onunla baş başa vakit geçirmenizde fayda var. Bugün maddi durumunuzda olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirecek, kuruntularınızın üzerinizden gittiğini fark edeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Özel hayatınız için gelecek planlarınız bir bir gerçekleşiyor. Bugün partnerinizle bir organizasyona katılacaksınız. Bu sizi daha da yakınlaştıracak. Değişen hava şartları, en çok sindirim sisteminizi etkiliyor. Yediklerinize dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün değişimlere kolaylıkla ayak uyduracak, karşınıza çıkacak olan şansları olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz. Ailenize yardım etmek ve onlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün ailenizle küçük bir kaçamak yapabilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlayacak bu etkinlik keyfinizi ikiye katlayabilir. Partnerinize ilginizi ve sevginizi göstermekten çekiniyorsunuz. Duygularınızın sesini dinlemeli ona karşı dürüst olmalısınız.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün sorunlarınızı geniş açıdan değerlendirebilir ve sevdiklerinizle güzel planlar içine girebilirsiniz. Ev ortamınızda daha rahat etkiler altında olacaksınız. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Hafta sonu partnerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Uzaktaysanız birbirinizi ziyaret edebilirsiniz. Son zamanlarda aklınıza takılan bazı konular var ancak bunları bugün çözmeniz mümkün değil. Bu nedenle agresif tutumunuzu bir kenara bırakmalısınız. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün şanslı gününüzdesiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz. Aşk hayatınızda kabuğunuza çekildiniz. Gökyüzü sizi aşkta da destekliyor. Harekete geçmenizin vakti geldi!

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün hayatı keyifle algılayacak, kendinizi şanslı göreceksiniz. Hayat sizin için kapılarını açarken kendinizdeki değişimleri fark edeceksiniz. Maddi konularda aşırıya kaçıyorsunuz, biraz tutarlı olmak işlerinizi yoluna sokacaktır.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Aile hayatınızdaki hızlı ve heyecanlı oluşumlar size iyi gelecek. Ev ortamında huzurlu olacaksınız. Yakın zamanda yeni yolculuklar yapabilirsiniz, bunun için kendinizi hazırlamalısınız.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün sizi üzecek ortamlardan uzak kalmaya çalışın. Çekingen tavırlarınızdan bir an önce kurtulmalısınız. Bir süredir iş hayatında yaşadığınız yükselen çizgi devam edecek.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları