Astroloji: Günlük burç yorumları (13 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (13 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 13 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 13 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 13 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün duygusal konularda hassas olabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sizi bekleyen sürpriz gelişmeler var. Geleceğinizle ilgili önemli kararları vermenizin zamanı geldi.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün içinizden geldiği gibi davranmak isteyeceksiniz. Harcamalarınız konusunda ise temkinli olmaya özen gösteriyorsunuz. Doğru kararlar vererek kazanmanız mümkün.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Pozitif duygularınızı artırmanız gereken bir gündesiniz. Aşk hayatınızda çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlara ve fırsatlara kavuşabilirsiniz. Kararlarınızı alırken başkalarına göre değil, kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Partnerinizle daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkinizde sorunlar oluşabilir, aman dikkat! Grup çalışmalarında başarı yakalayacağınız bir gündesiniz. Fakat işinizle ilgili konularda egonuzu kontrol altına almanızda fayda var.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün içinizdeki enerjinizi yapıcı kullanacaksınız. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Maddi konulara önem vermeniz sayesinde ise finansal problemlerinizi kolaylıkla çözebileceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Sevginizi paylaşma konusunda oldukça iyi niyetli davranacaksınız. Enerjinizin sizi bile şaşırtacağı bugün sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün yine kendi fikirleriniz doğrultusunda mücadele edeceksiniz. Hayata karşı çok hırslısınız. Partnerinizle zaman geçirmek size iyi gelecek. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Bugün birçok şeyi kendi çabanızla gerçekleştireceksiniz. Öğle saatlerinde ise öfkenizi kontrol altında tutmalısınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Maddi konulara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu süreçte kendinize haksızlık yapmamalı, kendinize küçük de olsa bir ödül vermelisiniz. Yaratıcılığınızı güçlendirebileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Partnerinizin davranışlarından çok çabuk etkileniyorsunuz. Onun karşısında güçlü olmak istiyorsanız, gerçekçi davranmalısınız. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve bazı kıyaslamalar yapacaksınız.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeye devam etmelisiniz. Kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıp başarıya kavuşacaksınız.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün maddi hırslarınız ön planda olabilir. Bu durum, iş hayatınızda hatalı kararlar almanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde sürpriz bir haber sizi bekliyor. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları