Astroloji: Günlük burç yorumları (12 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (12 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 12 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 12 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 12 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün finansal konularda bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Bu durum, sizin için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir. Yeni iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Partnerinizle ilgili konular gündeminize taşınabilir. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde titiz davranmalısınız. Gün içinde yaşayabileceğiniz kazalara karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün keyfinizi yerine getirecek haberler alabilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama emin adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün maddi konularla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde üstlerinizden destek görebilirsiniz. İş yerinizdeki çözüm odaklı tavrınız dikkat çekebilir.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ailevi konuları ihmal etmemeye özen gösterin. Bugün gizli düşmanlar edinmemek için iç sesinizi dinleyin.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Bu aralar biraz dikkat, küçük kazalar sizi üzmesin. Kariyerinizle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz.  Bu aralar ihmal ettiğiniz aşk hayatınızı renklendirmek için bol bol sosyal aktiviteye katılmalısınız.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün iş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Artık kaygılanmanıza gerek yok!

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bu aralar ailenizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Eski günlere ve geçmişe kısa bir yolculuk iyi gelebilir. Aşk, her an kapınızı çalabilir, ayaklarınız yerden kesilebilir.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir. Aşk hayatınızı düzene sokabileceğiniz bir gündesiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Aşk hayatınız renkleniyor.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları