Antalya'da oltasına takılan 17 kiloluk balıkla suya atlayıp mücadele etti

Antalya

Antalya'nın Kaş ilçesinde arkadaşlarıyla denize açılan kişinin, oltasına takılan 17 kilogramlık balığı sudan kucaklayarak tekneye çıkarttığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde Özgür Sarıoğlu, beş arkadaşıyla Akçagerme Plajı açıklarında tekneyle avlanmaya çıktı. Sarıoğlu'nun oltasına 1,5 metre 17 kilogramlık balık takıldı.

DENİZE ATLADI, BALIĞI KUCAKLAYARAK TEKNEYE ÇIKARDI

Balığı sudan çıkaramayan Sarıoğlu, kıyafetleriyle atladığı denizden balığı kucaklayarak tekneye çıkardı.  Sarıoğlu, muhabire yaptığı açıklamada, oltasına takılan balığı görünce çok şaşırdığını ifade etti.

"OLTAYI ÇEKMEYE ÇALIŞIRKEN MİSİNA KOPTU, BEN DE O HEYECANLA ATLADIM"

Balığın bir anda oltadan kurtulduğunu belirten Sarıoğlu, "Balık tam yukarı çıktığında misina koptu, bu sefer de balık gidecek, vurgun oldu. Ben de o anki heyecanla birden kendimi suya attım. Sarılarak hayvanı da yorduk. Tekneye çıkarttık. Çok büyük bir av. Kolay değil. El misinası ile bunu yapmak zor. Hiç bakmıyorsunuz suyun soğuk olduğuna. Ocak ayında bunu hobi olarak yapmıyorum. Atlamasaydık, balık şoku atlatacak ve derine gidecek. İki senedir Kaş'ta başımıza gelen en büyük av bu. 17 kilogram geldi. Hemen hemen bizim boyumuzdaydı. O kadar uzun olmasına biz de şaşırdık" dedi.

Antalya'da oltasına takılan 17 kiloluk balıkla suya atlayıp mücadele etti - Resim : 2

YAŞANANLAR KAMERADA

Öte yandan, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde Özgür Sarıoğlu'nun balığı tutmasının ardından, oltasıyla yüzeye çıkardığı, önce bir kepçe yardımıyla balığı tekneye almaya çalıştıkları ancak bunu başaramayınca, Sarıoğlu'nun suya atlayarak balığı kucakladığı görülüyor. Sarıoğlu'nun çabasının ardından, balık tekneye çıkarılıyor. 

Antalya'da oltasına takılan 17 kiloluk balıkla suya atlayıp mücadele etti - Resim : 4

Kaynak: AA

Antalya Kaş balık avı Antalya haberleri kaş haberleri