99 yaşındaki kahraman single çıkardı, zirveye yerleşti

100. yaş günü anısına kampanya başlatan ve Ulusal Sağlık Sistemi için 27 milyon sterlin bağış toplayan 99 yaşındaki Britanyalı savaş gazisi Tom Moore şimdi de şarkı söyledi. Moore, ülkede single çıkarıp 'bir numara'ya yükselen en yaşlı ismi oldu.

30 Nisan'da 100 yaşına girecek olan ve düzenlediği kampanyayla dünya basınında sesini duyuran 2. Dünya Savaşı gazisi Tom Moore, Britanyalı şarkıcı Michael Ball'la düet yaptı. İkili, Liverpool futbol kulübünün taraftarlarıyla özdeşleşen, Rodgers and Hammerstein Müzikali'nde yer alan 'You'll Never Walk Alone' (Asla Yalnız Yürümeyeceksin) adlı şarkıyı seslendirdi. Şarkı için çekilen klibin sonunda Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) çalışanları ve Ball, Moore'a teşekkür ediyor.

İkiliye, geçen cuma piyasaya sürülen single albümde NHS Korosu vokal yaptı. Kısa sürede 82 bin satan albümden elde edilen gelir de NHS'e aktarılacak. Şarkıda, "Karanlıktan korkma, fırtınanın ardından parlak, altın gibi bir gökyüzü gelecek" gibi gelecek için umut veren sözler yer alıyor.

Tom Moore