5 Haziran'daki Ay tutulması yükselen burçları nasıl etkileyecek?

5 Haziran'daki Ay tutulması yükselen burçları nasıl etkileyecek?

Haziran ayının ilk haftasına Yay burcunda gerçekleşecek olan Yarı Gölgeli Ay tutulmasıyla başlıyoruz. Peki, 5 Haziran'daki Ay tutulması yükselen burçları nasıl etkileyecek? İşte tüm merak edilenler…

Haziran ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yükselen burçlara etkisini anlatan Astrolog Zeynep Özyörük, "5 Haziran'da gerçekleşecek olan Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulması, ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda gerilim yaratırken, özgürleşme arzusunu fazlasıyla ortaya çıkarabilir. Akrabalar, yakın çevrelerle bir araya gelmek konusunda hala tedirgin olabiliriz" dedi. İşte Astrolog Zeynep Özyörük'ün yorumları...

YÜKSELEN KOÇ

Yay burcundaki Ay tutulmasının yaratacağı farkındalıkla ailenizle ilgili uzaklarla bağlantılı bir konuda bir sonuca varabilir veya konuyu netliğe kavuşturabilirsiniz. Bazılarınız bir eğitimi tamamlayabilir, sınav sonucunu alabilir.

YÜKSELEN BOĞA

5 Haziran'daki Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle ortaklıklar, ikili ilişkiler, birliktelikler alanında önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle maddiyatla ilgili konular bu alanda önemli bir sebep olabilir. Bazıları ilişkilerini koparmaya doğru giderken, bazıları da yeni bir boyuta geçiş yapabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle iş hayatınız, günlük düzeniniz ve çalışma şartlarınız ile ilgili bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. İşinizde bir değişim olabilir. Burada çatışmaya oldukça yatkın olabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

5 Haziran'daki Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle iş hayatınız, günlük düzeniniz ve çalışma şartlarınız ile ilgili bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. İşinizde bir değişim olabilir. 

YÜKSELEN ASLAN

5 Haziran'da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle çocuklar, aşk hayatı, hobiler ile ilgili bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Bu alanda daha özgür hareket etmeye karar verebilir, evdeki inziva dönemine bir son verebilirsiniz. Bir tatil fikri sizi neşelendirebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle aileniz ve yuvanız ile ilgili bir soruna çözüm yaratabilir ya da bu alanda eskiyi bitirerek yeni bir düzen başlatabilirsiniz. Bu alanda daha özgür hareket etmeye karar verebilir, evdeki inziva dönemine bir son verebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Varsa kardeşiniz, hayatında önemli bir süreç tamamlanabilir. Bu alanda daha özgür hareket etmek esas arzu olduğu için, kariyerinizle de ilgili önemli bir sonuç elde edebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle bir gelir kapınız kapanabilir. Bir kazancınızdan olabilirsiniz. Ya da uzaklarla bağlantılı bir para konusu netliğe kavuşabilir. 

YÜKSELEN YAY

5 Haziran'da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle ikili ilişkiler, ortaklıklar konusunda bir yol ayrımına gelebilir, işe tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK

Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle partneriniz veya ortağınızla olan ilişkiniz konusunda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir sır perdesi ortadan kalkabilir.

YÜKSELEN KOVA

5 Haziran'da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle bir dostunuza, bir arkadaşınıza veda edebilirsiniz. Ya da bir arkadaş grubunuzdan ayrı düşebilirsiniz. Uzun zamandan beri üstünde çalıştığınız bir projeyi tamamlayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

5 Haziran'da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle kariyer alanında bir üst düzey kişinin işine son verilebilir veya siz kendi kariyer yolunuzla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Bu yol ayrımı ailenizi de etkileyebilir.

5 Haziran ay tutulması 5 Haziran Ay tutulması