17 Eylül 2020-Başak burcunda Yeni Ay-Yeni bir düzen ve sistem

17 Eylül 2020-Başak burcunda Yeni Ay-Yeni bir düzen ve sistem

Astrolog Zeynep Özyörük, 17 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay'ını yorumladı.

Yeni Ay, 17 Eylül'de saat 13:00'de Başak burcunda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, düzen, sistem, çalışma şartları, sağlık gibi konularda yeni oluşumlara, yeni başlangıçlara işaret ediyor.

İstanbul'un an haritasına göre, yükselen Yay ve yönetici Jüpiter, 2. ev girişinde bulunuyor. Yeni Ay ise haritanın tepesinde konumlanmış vaziyette.

Birçok insana yeni iş ortamı, çalışma şartları vaat eden Başak burcundaki Yeni Ay, bir yandan maddi koşullarla da ilgili zorluklara mücadeleyi işaret ediyor. Bu Yeni ay ile finansal anlamda kazanç getirecek oluşumlar, yıl sonuna kadar gündemde kalabilir. Asıl amaç maddi anlamda istikrar sağlayacak bir iş yapmak, belki ek işler için alan açmak olabilir. Sadece para değil, bu parayı yaratmak için de çok çalışmak ve mesai harcamak gerekebilir.

KALICI BİR DÜZEN KURMAK MÜMKÜN!

Yeni Ay'ın Satürn ve Plüton ile olumlu açısı, para alanında hem kontrol sağlamak hem de maddi alandaki sorumluluklar konusunda uzun vadeli ve kalıcı bir düzen kurmaya olanak tanıyabilir. Bu noktalarda kararlılıkla ilerlemek konusunda da işleri kolaylaştırabilir. Satürn ve Plüton’un burada retro olması, yapılacak bazı küçük düzenlemeler sonrası bunun mümkün olacağını gösteriyor. Bu konuyla ilgili en önemli tarihler, 11 - 25 Ekim tarihleri arası olacak.

17 Eylül 2020-Başak burcunda Yeni Ay-Yeni bir düzen ve sistem - Resim : 1

Diğer taraftan Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, retro harekete başlayan Mars ve Neptün ile olan karşıtlığı nedeniyle zorlayıcı etkilere de sahip. Hedeflere ulaşmaktaki hırs, kavga ve mücadele enerjisinde yavaşlamak can sıkıcı olabilir.

17 Eylül 2020-Başak burcunda Yeni Ay-Yeni bir düzen ve sistem - Resim : 2

Bu Yeni Ay'da bazılarınız yeni bir beslenme düzenine ve spora başlayabilir. Kilo vermek, bağışıklığı güçlendirmek ve yeni bir disiplin oluşturmak her zamankinden daha kolay olacaktır.

Son önemli nokta ise, Yeni Ay'ın Ay düğümleriyle yaptığı zorlu açı. Bu, çoğumuz için ruhsal tekamül yolunda, önemli bir yol ayrımı veya karar noktası olabilir. Amaç burada Güney Ay Düğümü Yay'dan Kuzey Ay Düğümü İkizler'e gitmek olduğu için, sahip olunan bilgelik, deneyim ve yüksek bilinç ile bu bilgilerin artık etrafa yayılması gerektiğidir.

Kaynak: Haber Global TV