Zaniolo'ya Arabistan'dan çılgın teklif! Tam 120 milyon Euro...

Galatasaray Transfer Suudi Arabistan İtalya Serie A
Zaniolo'ya Arabistan'dan çılgın teklif! Tam 120 milyon Euro...

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal, Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için devreye girdi. Jorge Jesus'un ekibi İtalyan oyuncuya yıllık 30 milyon euro maaş teklifinde bulundu.

 Suudi Arabistan yaptığı hamlelerle futbol dünyasını kasıp kavurmaya devam edeceğe benziyor.

Teknik direktörlüğe geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'u getiren, Kalidou Coulibaly, Ruben Neves ve Sergej Milinkovic Savic'i kadrosuna katarak büyük sükse yapan Al-Hilal bir yıldızla daha ilgileniyor.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Al Hilal, Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun peşine düştü.

Sarı-kırmızılılarla Suudi Arabistan ekibinin geçtiğimiz günlerde görüşmelere başladığı ve İtalyan yıldıza yıllık 20-30 milyon euro arasında bir yıllık ücret teklif edildiği belirtildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un da takımdan ayrılması beklenen Federico Chiesa'nın yerine Zaniolo'yu düşündüğü fakat Al-Hilal'in devreye girmesiyle işinin zorlaştığı belirtildi.

Haberde Roberto Donadoni ve Sebastian Giovinco gibi İtalyan isimlerin de Arap Yarımadası'na gitmeyi tercih ettiği fakat 24 yaşındaki oyuncunun kariyerinin sonunda olmadığı hatırlatıldı.

Suudi Arabistan Ligi'nin gelecekte genç oyuncuların da tercih edebileceği bir lige dönüşebileceği ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Beşiktaş Galatasaray transfer haberleri Nicolo Zaniolo Al-Hilal Suudi Arabistan Transfer Galatasaray transfer söylentileri Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray transfer gündemi