Lazio'nun Gedson Fernandes aşkı yeniden alevlendi

Beşiktaş Transfer İtalya Serie A
Lazio'nun Gedson Fernandes aşkı yeniden alevlendi

Sergej Milinkovic-Savic'i Al-Hilal'e gönderen Lazio, Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes transferi için devreye girdi. Maurizio Sarri, Portekizli oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, orta saha takviyesi için uzun bir zamandır arayışlarını sürdürüyor.

Başkent ekibi transferde rotasını Türkiye'ye çevirmiş, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldız oyuncularına gözlerini dikmişti.

Lucas Torreira ve Gedson Fernandes'le ilgilenen İtalyan ekibi, temsilcilerimizin yüksek bonservis beklentisi nedeniyle girişimlerini durdurmuştu.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Lazio, Gedson Fernandes için yeniden devreye girdi ve oyuncuyu kadrosuna katabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sırp yıldızını 40 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'e gönderen Mavi-beyazlılar, orta saha oyuncunun yerini doldurabilmek için alternatif arayışlarına başladı.

Teknik direktör Maurizio Sarri, geçtiğimiz mart ayından beri Beşiktaşlı yıldızın peşindeydi. Bu ilginin sebebi olarak ise Portekizli oyuncunun Lazio'nun sistemine tam olarak uyacağını düşünmesi gösterildi.

27 yaşındaki oyuncu Çizme ekibinin listesindeki tek isim değil. Piotr Zielinski ve Lazar Samardzic de alternatif isimler arasında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ AYRILMASINI İSTEMİYOR

Beşiktaş'ın takımdan ayrılmasını istemediği Gedson Fernandes transferinde tok satıcı rolünü oynaması bekleniyor.

Siyah-beyazlılar oyuncunun bonservisinin %50'lik kısmına sahip, diğer %50'lik kısım ise Portekiz ekibi Benfica'nın elinde bulunuyor.

Gedson Fernandes geçtiğimiz sezon 36 maçta 3 gol, 7 asistlik performans sergilemiş ve özellikle teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in getirilmesinin ardından gösterdiği performansa dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Süper Lig transfer Gedson Fernandes Lazio İtalya Serie A