Portekizli ünlü futbolcuya tecavüz suçlaması! Tutuklanabilir

Beşiktaş transfer haberleri İspanya La Liga
Portekizli ünlü futbolcuya tecavüz suçlaması! Tutuklanabilir
DepoPhotos

Real Betis'in Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho hakkında tecavüz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

İspanyol gazetesi OK Diario'nun haberine göre; İsmi Beşiktaş ile anılan Portekizli ön libero William Carvalho hakkında tecavüz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Sevilla 9 Numaralı Talimat Mahkemesi başkanı, William Carvalho'yu sanık olarak sorgulamak üzere mahkemeye çağırdı.

MAĞDUR, 'KAÇABİLİR' DEDİ, SORGULAMA ÖNE ÇEKİLDİ!

Mağdur, Carvalho'nun kaçma riski olabileceğinden korkuyor.

Real Betis'in satmak istediği Carvalho'yla şu ana kadar en fazla ilgilenen taraf Fernando Santos'un çalıştırdığı Beşiktaş gibi görünüyor.

Süper Lig'de de transfer döneminin 9 Şubat Cuma günü kapanacak olması nedeniyle, hakim, olası bir kaçma riskinden ötürü sorgulamayı öne çekerek William Carvalho'yu bugün (6 Şubat Pazartesi) TSİ 11:30'da ifade vermek üzere mahkemeye çağırdı.

TUTUKLANABİLİR!

Mahkeme, ihtiyati tedbir olarak Carvalho'nun pasaportunu alıkoyabilir, periyodik olarak en yakın mahkemeye giderek ifade vermesi (Türkiye'deki adli kontrol uygulaması gibi), ya da yurtdışına çıkış yasağı koymak gibi kararlar alabilir.

Dani Alves davasında olduğu gibi, Real Betisli futbolcu için de geçici tutuklama kararı çıkarılabilir.

"İLAÇ VERİP, TECAVÜZ ETTİ" İDDİASI!

İddiaya göre; Ağustos 2023'te Ibiza'da yaşayan genç bir kadın, William Carvalho tarafından Sevilla şehrine davet edildi. Genç kadın havalimanından özel bir şoförle alındıktan sonra bir restoranda ünlü futbolcuyla tanıştı, ardından da bir gece kulübüne gittiler.

Genç kadın bu noktadan sonra yaşananları hatırlamadığını ve ertesi sabah bir otelde vücudunda şiddete maruz kaldığını gösteren izlerle uyandığını söyleyerek, William Carvalho'yu kendisine ilaç verip tecavüz etmekle suçladı.

Otele ait güvenlik kameralarında olayın yaşandığı gece saat 05:00 civarında William Carvalho'nun genç kadınla birlikte odaya çıktığına ve yaklaşık 2 saat sonra odadan ayrıldığına dair kayıtların yer aldığı belirtiliyor.

Portekizli ünlü futbolcuya tecavüz suçlaması! Tutuklanabilir - Resim : 2

WILLIAM CARVALHO'NUN REAL BETIS PERFORMANSI

Altı sezondur La Liga ekiplerinden Real Betis formasını terleten Angola asıllı Portekizli orta saha oyuncusu, İspanyol ekibinde bugüne dek 195 maça çıkarken 10 gol atıp 15 de asist üretti.

Portekiz Milli Takımı formasını da bugüne dek 80 kez sırtına geçiren ve 5 gol - 3 asistlik performans sergileyen Carvalho'yu vatandaşı Fernando Santos'un Beşiktaş'a transfer etmek istediği belirtiliyor.