Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan William Carvalho talebi

Haberglobal.com.tr
Beşiktaş Transfer Fernando Santos İspanya La Liga
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan William Carvalho talebi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Portekizli milli futbolcu William Carvalho'nun şartlarda anlaşılması halinde takıma transfer edilmesini istedi.

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek moral bulan Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda kadrosunu takviye etmek için arayışlarına devam ediyor.

Beşiktaş, İspanya La Liga ekibi Real Betis'te forma giyen Portekizli milli futbolcu William Carvalho ile daha önce bir görüşme gerçekleştirmiş fakat anlaşma sağlayamamıştı.

Sports Digitale'den Ertan Süzgün'ün haberine göre; Fernando Santos, William Carvalho transferi için yönetimden tekrar bir görüşme talep etti.

Fernando Santos, siyah-beyazlı kulübün menfaatleri doğrultusunda uygun rakamları kabul ederse William Carvalho için 'gelebilir' raporu verdi.

William Carvalho bu sezon Real Betis formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 17 karşılaşmada forma şansı bulurken 3 asistlik performans ortaya koydu.

31 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takımı'yla 80 kez sahaya çıktı ve 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Carvalho, ülkesiyle Avrupa Şampiyonası ve Avrupa Uluslar Ligi'nde de şampiyonluk sevinçleri yaşamıştı.