Vincenzo Montella: "Türkiye'nin hocası olmaktan gururluyum! Ben değil bizim çocuklar başardı"

A Milli Takım Vincenzo Montella
Vincenzo Montella: "Türkiye'nin hocası olmaktan gururluyum! Ben değil bizim çocuklar başardı"
FOTOĞRAF: AA

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Letonya maçının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyduğunu ve turnuvaya katılmayı hak ettiklerini söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 4-0 kazanılan Letonya maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Montella, Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"İki farklı rakibe karşı iki farklı maç oynadık. İsmail Yüksek ikisinde de muhteşem performans gösterdi. Abdülkerim Bardakçı iki maçtır mükemmel performans gösterdi. Golü eksikti, şanssızlık yaşadı.

Ben değil, bizim çocuklar başardı! En iyi şekilde hazırlanacağız. EURO 2024'te en iyisini yapmak istiyoruz. Coşkulu, mutlu olacağız. Hepimiz hak ettik. Önümüzdeki günlerde Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız.

"ŞU AN DÜNYANIN EN MUTLU HOCASI OLABİLİRİM"

Şu an dünyanın en mutlu hocası olabilirim. Hoca olarak iletişim konusunda geliştiğimi hissediyorum. Daha iyi bir noktaya geldim. Bir birliktelik yakaladık ve sonucu futbolcular aldı. Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum. Futbolcularımız bu hafta her şeyini bana teslim etti.

Onların hocası olmaktan gururluyum. Bu galibiyetten mutluyum. Almanya'ya gitmek de beni aşırı gururlandırıyor. Şimdi birincilik için mücadelemizi verebiliriz."

Kaynak: Haber Global TV

A Milli Futbol Takımı A Milli Takım A Milli Takım Haberleri Letonya EURO 2024 Elemeleri Türkiye Letonya maçı Vincenzo Montella