"Ülkemize armağan olsun"

A Milli Takım Letonya Vincenzo Montella
"Ülkemize armağan olsun"
FOTOĞRAF: DHA

A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 yenerek EURO 2024 biletini almasının ardından Zeki Çelik, Yunus Akgün ve Uğurcan Çakır maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Letonya'yı 4-0 yenerek EURO 2024'e katılmayı garantileyen Türkiye'de Zeki Çelik, Yunus Akgün ve Uğurcan Çakır karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Zeki Çelik yaptığı açıklamada, "İçeride eğleniyoruz. Tekrar Avrupa Şampiyonası'na gidiyoruz. Bu iki maçı kazanmak için her şeyi yaptık. Kazandık ve mutluyuz. Vincenzo Montella'nın katkısı çok oldu. Takıma enerji getirdi. Zaten kaliteli bir takımız. Sonucu da aldık. Almanya'da halkımızın karşısında maçlara çıkacağız. Onlar güzel maçlar ve güzel sonuçlar izlettirmek istiyoruz" yorumlarında bulundu.

"İÇERİDE HORON VAR"

Yaptığı kurtarışlarla galibiyette önemli pay sahibi olan Uğurcan Çakır ise yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"İçeride horon var, her şey var. Hırvatistan maçı bize çok büyük özgüven sağladı. Hocanın dediklerini uygulamaya çalıştık ve kazandık. Herkese çok teşekkür ederim. Ülkemize ve milletimize armağan olsun.

Sezona istediğim gibi başlayamadım ama ekstra çalışmalarla toparladım. Burası çok onurlu bir yer. Oynamak veya oynamamak önemli değil. Oynayan zaten ülkesine yardım etmek istiyor. Takımıma yardım ettiysem ne mutlu. Ülkemize armağan olsun.

Vincenzo Montella istediklerini kısa sürede bize aktardı. Video analiz yaptık ve biraz da sahada çalıştık. Hocanın gelişi havayı yukarı çekti. Arkadaşlarım da dediklerini iyi şekilde uyguladı."

"DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ"

Attığı golle Letonya'nın kilidini açan Yunus Akgün ise şunları söyledi:

"Herkesin ayağına sağlık. Konya halkına teşekkürler. Sezon başından beri atıyorum faul oluyor, ofsayt oluyor. İkinci yarı hissettim. Kerem Aktürkoğlu ile hayalini kuruyorduk, inşallah orada da kendimizi gösteririz. Müthiş bir öz güven aşıladı. Gördüğünüz gibi sahaya yansıyor. İnşallah daha da güzel işler yapacağız."

Kaynak: Haber Global TV

A Milli Futbol Takımı A Milli Takım A Milli Takım Haberleri Letonya EURO 2024 Elemeleri Türkiye Letonya maçı Vincenzo Montella Yunus Akgün Uğurcan Çakır Zeki Çelik