Villarreal'de Marcelino dönemi başlıyor

İspanya La Liga Villarreal Fransa Ligue 1
Villarreal'de Marcelino dönemi başlıyor
FOTOĞRAF: Villarreal Resmi İnternet Sitesi

İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal teknik direktörlük görevine eski antrenörlerinden Marcelino'nun getirildiğini açıkladı.

İspanya La Liga'da istediği sonuçları alamayarak zirve yarışının gerisinde kalan ve ligde çıktığı 13 karşılaşmada sadece 3 galibiyet elde eden Villarreal bir süredir hoca arayışlarını sürdürüyordu.

İspanyol ekibi, teknik direktörlük görevine Marcelino'nun getirildiğini açıkladı. Sarı Denizaltılar'dan yapılan açıklamada deneyimli teknik adamla 2026 yılına kadar geçerli olacak bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

58 yaşındaki antrenör için bir basın toplantısı düzenleneceği ve Marcelino'nun antrenmanda takımın başında olacağı bildirildi.

YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Marcelino 2013-2016 yılları arasındaki dönemde 3.5 yıl boyunca Villarreal'de görev almış ve takımın başında toplamda 177 karşılaşmaya çıkmıştı. Marcelino, Villarreal'de geçirdiği ilk döneminde maç başına 1.72'lik puan ortalaması tutturdu.

MARSİLYA'DAN AYRILDI

İspanyol teknik adam kariyeri boyunca Sporting Gijon, Athletic Bilbao, Valencia, Sevilla, Racing Santander, Real Zaragoza, Recreativo Huelvo gibi takımlarda görev aldı.

Marcelino, bu sezon başında Fransa Ligue 1'in köklü ekibi Marsilya ile anlaşma sağlamıştı. Marsilya ile sadece 7 maça çıkan teknik adam yaşanan anlaşmazlıklar ve istenilen saha sonuçlarının alınamaması gerekçesiyle görevinden ayrılmıştı.

Villarreal bu sezon La Liga'da çıktığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sarı Denizaltılar toplamda 12 puan toplamayı başarırken ligin 14. basamağında haftayı tamamladı.

Kaynak: Haber Global TV