Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi sakatlık depremi! 2 yıldız birden sakatlandı

Manchester United Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi İngiltere Premier Lig
Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi sakatlık depremi! 2 yıldız birden sakatlandı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Devler Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile 5. hafta maçında karşılaşacak Manchester United'da sakatlık kabusu devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar'ın Premier Lig'de Luton Town ile yaptıkları maçta sakatlanan Christian Eriksen ve Rasmus Hojlund'un durumu hakkında bilgi verildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray milli aranın ardından oynanacak A Grubu 5. hafta mücadelesinde 29 Kasım Çarşamba günü sahasında İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

Bu sezon ligde istediği sonuçları almakta zorlanan ve sakatlık sorunlarıyla boğuşan Kırmızı Şeytanlar iki yıldızını daha sakatlığa kurban verdi.

SAKATLIK KABUSU SÜRÜYOR

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Manchester United'ın kendi evinde Luton Town'ı 1-0 yendiği karşılaşmada Christian Eriksen ve Rasmus Hojlund sakatlık geçirmişti.

İngiliz temsilcisinden yapılan açıklamada sakatlık geçiren futbolcuların hakkında bilgi verildi.

Yapılan açıklamada Eriksen'in sakatlandığı ve yerini Mason Mount'a bıraktığı, Hojlund'un ise sakatlığına rağmen oynamaya devam ettiği ve maçın son anlarında Anthony Martial'in oyuna girmesiyle kenara alındığı hatırlatıldı.

Eriksen'in diz sakatlığı yaşadığı ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, kas sakatlığı yaşayan Hojlund'un ise kasım ayının son haftasında sahalara dönmesinin umut edildiği ifadeleri kullanıldı.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDAN ÇIKARILDILAR

Manchester United milli aranın ardından önce 26 Kasım Pazar günü Premier Lig'de Everton ile karşılaşacak, daha sonrasında ise 29 Kasım Çarşamba günü RAMS Park'ta Galatasaray'ın konuğu olacak.

Eriksen ve Hojlund sakatlıkları nedeniyle Danimarka'nın EURO 2024 Elemeleri'nde yapacağı maçların da aday kadrosundan çıkarıldı.

Erik Ten Hag'ın ekibinde Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Casemiro, Amad Diallo ve Aaron Wan-Bissaka'nın da sakatlıklarının olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV