Vefa Küçük kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Divan Kurulu Başkan Adayı Vefa Küçük nerede doğdu?

Fenerbahçe
Vefa Küçük kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Divan Kurulu Başkan Adayı Vefa Küçük nerede doğdu?

Fenerbahçe'de son dakika haberi... Fenerbahçelilerin Yüksek Divan Kurulu Başkan adayları arasında yer alan Vefa Küçük, taraftarlar tarafından arama motorunda sıkça aratılıyor. Peki, Vefa Küçük kimdir? İşte Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Vefa Küçük'e dair merak edilenler...

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul heyecanı son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde yüksek divan kurulu başkanı olan Vefa Küçük'ün hakkında da taraftarlar son hız araştırmalarda bulunuyor. Peki, Vefa Küçük kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Vefa Küçük hakkında merak edilen detaylar...

VEFA KÜÇÜK KİMDİR?

13 Mart 1943 tarihinde Nevşehir'de dünyaya gelen Ahmet Vefa Küçük Türk iş adamı, avukat ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu başkanıdır.

Vefa Küçük, ilkokul ve ortaokuldan sonra Vefa Lisesi'ni bitirdi. 1965 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

vefa küçük

Dört yıl Vefa Vakfı başkanlığını yürüttü. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkan vekili olarak 1994-1998 yılları arasında yönetim kurulunda görev yaptı.

2015 yılı Nisan ayında kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanı olarak girdiği seçimde üç yıllığına yeniden başkan seçildi. 2018'de yeniden 3 yıllığına seçildi.

Dinamik Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe seçimleri Aziz Yıldırım Ali Koç Fenerbahçe son dakika