Fenerbahçe Koleji ile Bahçeşehir Koleji arasındaki sözleşme iptal oldu

Fenerbahçe
Fenerbahçe Koleji ile Bahçeşehir Koleji arasındaki sözleşme iptal oldu

Fenerbahçe Koleji ile Bahçeşehir Okulları arasındaki anlaşma velilerin tepkisine neden olmuştu. Velilere e-posta gönderilerek anlaşmanın iptal edildiği, kolejin Fenerbahçe adıyla eğitim hayatına devam edeceği duyuruldu.

23 Mart tarihinde Fenerbahçe Koleji’yle Bahçeşehir Okulları arasındaki sözleşme tepkilere neden olmuştu.

Veliler, okulun adından Fenerbahçe'nin kaldırılacak olmasına isyan etmişti.

Haber Global Spor Muhabiri Sercan Hamzaoğlu, 23 Mart'taki bu kararın ardından velilerin rahatsızlığını dile getirmiş ve anlaşmanın iptal edilebilmesi için yapılması gerekenleri anlatmıştı.

Tepkiler üzerine bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe Koleji'nde okuyan öğrencilerin velilerine gönderilen e-postaya göre anlaşma iptal edilerek okulan Fenerbahçe Koleji adıyla eğitim hayatına devam etmesi kararı alındı. 

Gönderilen e-postada şöyle denildi:

"Fenerbahçe Kolejimiz ve Bahçeşehir Okulları arasında yapılması planlanan işbirliği çerçevesinde okulumuzun Bahçeşehir Okulları'nın eğitim sistemi ile gelecek dönemlerde eğitim hayatına devam etmesi planlanmaktaydı.

Tüm süreçlerin her iki kurum tarafında da titizlikle istişare edildiği işbirliğinin hayata geçmesi aşamasında değerli velilerimizin çoğunluğunun katılımı ile kolejimizde bir toplantı yapılmış sonrasında da kulübümüzde velilerimizi temsilen gelen bir heyet ile Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu arasında bir toplantı gerçekleştirilmişti.

Bu toplantıların akabinde Bahçeşehir Okulları ile yeniden görüşülmüş ve yapılan değerlendirmeler sonucunda oluşan taleplerin, yapılması planlanan işbirliği ile mevcut koşullar altında gerçekleşemeyeceği görüşü ağırlık kazanmıştır. Sonuç olarak, okullarımızın Fenerbahçe Spor Kulübü iştiraki olarak Fenerbahçe Koleji adı altında faaliyetini sürdürmesi kararı alınmıştır. Kulübümüz gelecek dönemlerde Fenerbahçe Koleji'nin gelişimi, standartlarının yükseltilmesi ve sürdürülebilir bir yapı kazanması için kurumsal işbirlikleri dahil olmak üzere gerekli çalışmaları yürütmeye devam edecektir."

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe koleji bahçeşehir okulları sercan hamzaoğlu kontraya soruyorum Fenerbahçe haberleri