Transferde Patrick van Aanholt iddiası: Menajeri İstanbul'a davet edildi

Galatasaray transfer haberleri
Transferde Patrick van Aanholt iddiası: Menajeri İstanbul'a davet edildi

Galatasaray'ın Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'un menajerini görüşme için İstanbul'a davet ettiği öne sürüldü.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde 21 Temmuz'da Hollanda'da PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılıların listesinin ön sıralarında ise sol bek transferi var. Galatasaray'ın sol bek için Patrick van Aanholt'la ilgilendiği öne sürüldü. Fanatik'te yer alan habere göre, Aanholt'un menajeri görüşme için İstanbul'a davet edildi. 

BONSERVİSİ ELİNDE

Crystal Palace'la sözleşmesi sona eren Hollandalı sol bek Aanholt için çok daha ciddi görüşmelerin yüz yüze yapılacağı öne sürüldü. 

İddiaya göre, Burak Elmas ve ekibi, 30 yaşındaki futbolcuya imza attırmak adına kesenin ağzını açacak.  Bonservisi elinde olan ve bu sebeple birçok takımı peşine takan tecrübeli futbolcuyu ikna etmek için yönetim imza parasını da gözden çıkardı. 

FATİH TERİM'İN TALEBİ

Fatih Terim'in de Aanholt'u kadrosunda görmek istediği ve bu nedenle şartların zorlanması gerektiğini, Burak Elmas'a ilettiği kaydedildi.

Kaynak: Haber Global TV

Crystal Palace Patrick van Aanholt Patrick van Aanholt Galatasaray Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Galatasaray haberleri