Beşiktaş'tan Willian Jose için Real Sociedad'a kiralama teklifi

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Willian Jose için Real Sociedad'a kiralama teklifi

Hücum hattını güçlendirmek için birçok isimle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da forma giyen Brezilyalı golcü Willian Jose için kiralama teklifinde bulundu.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ın ayrılıkları sonrasında hücum hattını güçlendirmek için birçok ünlü isimle transfer görüşmelerinde bulunan Beşiktaş'ın son hamlesini İspanyol basını duyurdu.

AS gazetesinde yer alan habere göre, Siyah-beyazlılar, Real Sociedad'ın Brezilyalı golcüsü Willian Jose'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

İspanyol ekibinin bonservisiyle elden çıkartmak istediği golcü futbolcu için şu ana dek sadece Beşiktaş'tan teklif geldiğinin altı çizilirken, siyah-beyazlıların oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle hem oyuncu hem de Sociedad cephesinin bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi.

2016 yazında 6 milyon Euro karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki golcü futbolcunun Real Sociedad'la 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerinde şimdiye dek 9 farklı takımın formasını terleten Willian Jose, kulüp düzeyinde 366 resmi maçta görev yaptı ve 126 gole doğrudan katkı (102 gol - 24 asist) sağladı.

Willian Jose geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Premier Lig ekibi Wolverhampton'da kiralık olarak geçirmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Real Sociedad Beşiktaş transfer haberleri