Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün acı günü

Trabzonspor
Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün acı günü
Fotoğraf: DepoPhotos

Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür'ün anneannesi vefat etti.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Abdülkadir Ömür'ün değerli anneannesi Sakine Erdem'in vefat ettiği haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Sakine Erdem'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

BİR ACI HABER DAHA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın dayısı, eski kulüp yöneticisi ve divan kurulu üyesi Turgut Şahinkaya vefat etti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, daha önce kulüpte denetim kurulu başkanlığı ve yöneticilik yapan divan kurulu üyesi Turgut Şahinkaya'nın hayatını kaybettiği belirtildi.

Şahinkaya'nın cenazesinin, İstanbul Ataköy Duruk Camisi'nde yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği kaydedildi.

TRABZONSPOR LİGDE BERABERLİĞİ UNUTTU

Trendyol Süper Lig'de 15 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor, son dönemlerde beraberliği adeta unuttu.

Bordo-mavili takım, ligde oynadığı son 32 karşılaşmada sadece 1 kez berabere kalırken, son 17 maçta ise sahadan hiç eşitlikle ayrılmadı.

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 16 Nisan 2023'te sahasında Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Karadeniz ekibi, 192 gündür oynadığı maçlarda ya galip geldi ya da mağlup oldu.

Trabzonspor, ligde son 32 maçta 16 galibiyet, 15 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Kaynak: AA

Trabzonspor Abdülkadir Ömür hayatını kaybetti