Trabzonspor'dan Nicolas Pepe'nin sakatlığı hakkında açıklama

Trabzonspor Süper Lig Kayserispor
Trabzonspor'dan Nicolas Pepe'nin sakatlığı hakkında açıklama
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor'un Kayserispor ile karşı karşıya geldiği maçta Nicolas Pepe sakatlık geçirmişti. Bordo-mavili kulüpten Fildişi Sahilli yıldızın durumu hakkında açıklama yapıldı.

Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor ile yaptıkları maçta sakatlık geçiren Nicolas Pepe'nin durumu hakkında Trabzonspor'dan açıklama geldi.

Trabzonsporlu Nicolas Pepe'nin sağ üst arka bölgesinde kas yaralanması tespit edildiği bildirildi.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, kulübün internet sitesinde yer alan Pepe'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

"Futbol A takımımızın Kayserispor ile oynadığı maç sırasında ağrı hissederek oyundan çıkan oyuncumuz Nicolas Pepe'nin bugün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst arka bölgesinde kas (hamstring grubu) yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

ÇORUM FK MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda sahasında TFF 1. Lig ekiplerinden Çorum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda sahasında oynayacağı Çorum FK maçı için teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün saat 11.30'da yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Antrenmanda; Süper Lig’in 14'üncü haftasında Kayserispor ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise pas çalışması, dinamik ısınma, 5'e 2 ve dar alanda oyun çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla kupadaki Çorum FK maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: AA