Trabzonspor'da kadro dışı şoku, Başkan Ertuğrul Doğan açıkladı

Trabzonspor Transfer
Trabzonspor'da kadro dışı şoku, Başkan Ertuğrul Doğan açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, düzenlediği basın toplantısında Montasser Lahtimi'nin kadro dışı bırakıldığını açıklarken, Uğurcan Çakır'ın geleceği hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor yeni sezon öncesinde çalışmalarına Slovenya'da devam ediyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Doğan, Bordo-mavililerin futbolcusu Montasser Lahtimi hakkında çıkan iddiaları doğrulayarak, "Lahtimi konusu doğru. Oyuncu, tüm uyarılarımıza rağmen Trabzon'a gelmedi. Noter tespiti yaptırdık, ceza kestik. Hocamız, kamp kadrosunun dışında bıraktı. Gelişmelere göre neler yaşanacağını göreceğiz. Oyuncu, şu anda Trabzon'a dönmek istemediğini söylüyor. Son durum bu" değerlendirmesinde bulundu.

UĞURCAN ÇAKIR TRANSFERİ...

Karadeniz ekibinin başkanı, adı uzun süredir Avrupa'nın çeşitli takımlarıyla transfer iddialarına karışan Uğurcan Çakır hakkındaki soruya ise "Uğurcan, takımın kaptanı. Bizim çok önemli bir değerimiz. Ben Uğurcan'ı Türkiye'de bir kulübe satmam dedim, satmam da. Ama Uğurcan bir gün gelir der ki,

"Başkanım Avrupa'dan çok ciddi teklif var. Ben kulübümü Avrupa'da temsil etmek istiyorum." Uğurcan'a bir sözüm var, böyle bir teklif gelirse çok ciddi bir kulüp tarafından yardımcı olacağımızı söyledik. Bu sözümüz geçerli" sözlerini kullandı.

27 yaşındaki milli file bekçisinin adı Galatasaray, Roma ve Nottingham Forest ile anılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Panathinaikos Trabzonspor transfer haberleri transfer haberleri Trabzonspor transfer Uğurcan Çakır Uğurcan çakır transfer Ertuğrul Doğan