Trabzonspor'da bir şok sakatlık daha! Ambulansla hastaneye götürüldü

Trabzonspor
Trabzonspor'da bir şok sakatlık daha! Ambulansla hastaneye götürüldü

Trabzonspor'un Udinese'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Hırvat stoper Filip Benkovic, AEK ile oynanan hazırlık maçında yaşadığı sakatlığın ardından ambulans ile hastaneye götürüldü.

Trabzonspor'un yeni transferler konusundaki şanssızlığı sürüyor.

Bordo-mavililerin daha önce Southampton'dan transfer ettiği Hırvat kanat oyuncusu Mislav Orsic'in antrenmanda yaşadığı sakatlığın ardından çapraz bağlarında yırtık tespit edilmiş ve 9 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Trabzonspor'un bir başka yeni transferi Hırvat stoper Filip Benkovic, bu akşam AEK ile oynanan hazırlık maçında rakip takım oyuncusu Levi Garcia'yla kafa kafaya çarpışması sonrasında yerden kalkamadı.

Burnunda kırık şüphesiyle ambulans ile hastaneye kaldırılan Benkovic'in elmacık kemiğinde de ezilme olduğu belirtiliyor.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcu Filip Benkovic'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşir, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

"Takımımızın AEK ile oynadığı hazırlık maçı sırasında darbe alan oyuncumuz Filip Benkovic'in yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda burun bölgesinde kırık tespit edilmiş ve anestezi altında kapalı olarak yerine oturtulmuştur. Oyuncumuz yakın gözlem amacıyla bu geceyi hastanede geçirecektir."

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Filip Benkovic Udinese Trabzonspor transfer haberleri