Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Galatasaray'a Uğurcan Çakır göndermesi

Trabzonspor Galatasaray
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Galatasaray'a Uğurcan Çakır göndermesi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray'ın Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istediği yönündeki iddiaları, "Herhangi bir Galatasaray yöneticisinin bizden böyle bir talebi dahi olamaz, zaten olmadı da. Trabzonspor kaptanını kimse isteyemez, kimse alamaz" sözleriyle değerlendirdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan TRT Spor'da yaptığı açıklamada, ismi Galatasaray'la anılan takım kaptanı Uğurcan Çakır iddialarıyla ilgili konuştu.

Kendilerine Galatasaray'dan bir teklif gelmediğini ve gelemeyeceğini söyleyen Doğan şu ifadeleri kullandı:

"Ben bu soruya cevap vermeyi bile zul sayıyorum. Trabzonspor kaptanını kimse alamaz. Bunu daha önce de söyledim. Trabzonspor kaptanı, Trabzonspor'dan ayrılmak istemediği müddetçe ne Galatasaray, ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe alamaz. Böyle bir dünya yok. Kendi yöneticilerinin de bunu düşündüğünü düşünmüyorum. Bunlar sadece öyle basında ve sosyal medyada kendine bir şekilde rant sağlamaya, takipçi kasmaya çalışan kişilerin çıkarttığı palavralar.

Herhangi bir Galatasaray yöneticisinin bizden böyle bir talebi dahi olamaz. Trabzonspor kaptanını kimse isteyemez. Bunlar tamamen hikaye.

Uğurcan da zaten Türkiye'de Trabzonspor'dan başka herhangi bir takımın formasını giymez. Net söyleyeyim. Öyle bir Trabzonsporlu.

Benim Uğurcan'a şahsen verdiğim bir söz var, Avrupa'dan Uğurcan'a yakışacak bir talip olursa ve bizi de tatmin edecek teklifi yaparsa bir görüşmemiz olabilir. Ama şu an için böyle bir durum da yok. Dolayısıyla Uğurcan'ın şu anki tek konsantrasyonu Trabzonspor."

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Ertuğrul Doğan Galatasaray Uğurcan Çakır Trabzonspor transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri