Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Eddie Newton oldu

Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Eddie Newton oldu

Trabzonspor, A takımda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda teknik direktör olarak devam etme kararı alındığını duyurdu.

Trabzonspor, Eddie Newton'un yeni sezonda teknik direktör olarak görev yapacağını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yönetim kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda teknik direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton'a görevinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Eddie Newton, Hüseyin Çimşir'in istifası sonrasında Trabzonspor'un başında Süper Lig'de Kayserispor galibiyeti alırken, Ziraat Türkiye Kupası finalinde de Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek kupayı müzeye götürmüştü.

EDDİE NEWTON KİMDİR?

Chelsea’de Carlo Ancelotti, Jose Mourinho, Maurizio Sarri, Roberto Di Matteo, Guus Hiddink ve Andre Villa Boas’la çalışan Eddie Newton, 2011-12 sezonunda FA Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarında oldukça aktif bir görevdeydi.

Futbolculuğunda 9 yıl Chelsea’de oynayan, antrenörlük döneminde de Stamford Bridge’de 7 yıl boyunca her kademede çalıştıç 

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir’in teknik direktörlüğe gelmesiyle beraber sezonun ikinci yarısında teknik heyete katılan 48 yaşındaki antrenör, önemli katkılar sağladı.

son dakika son dakika haber