Arda Güler formalı çocuk sosyal medyada gündem oldu! Bakın kimin torunu çıktı...

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Arda Güler formalı çocuk sosyal medyada gündem oldu! Bakın kimin torunu çıktı...
FOTOĞRAF: Real Madrid Xtra Twitter Hesabı

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in hayranları her geçen gün artıyor. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin torunu da Arda Güler formasıyla poz verdi.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dünyanın dikkatini çeken milli futbolcumuz Arda Güler'in sahalara çıkacağı gün merakla bekleniyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de genç yıldızla özel olarak ilgileniyor.

Madrid Xtra hesabından paylaşılan fotoğrafta; İtalyan teknik direktörün torunu sırtında Arda Güler yazılı Real Madrid formasıyla fotoğraf çektirdi.

SAHALARA DÖNÜŞ TARİHİ

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki antrenmanda sağ dizindeki menisküsten dolayı yaşadığı sakatlık nedeniyle ne hazırlık maçlarında ne de resmi maçlarda forma giyemeyen Arda Güler apar topar Madrid'e gönderilmişti.

Ameliyat edilen milli futbolcunun yılın geri kalanını kaçıracağı iddia ediliyordu. Ancak korkulan olmadı ve hızla iyileşen Arda Güler'in oynayacağı ilk maç belli oldu.

Real Madrid taraftarları her şey yolunda giderse 18 yaşındaki yeteneği 8 Ekim 2023 tarihinde Santiago Bernabeu'da Osasuna karşısında izleyebilecek.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri