Trabzonspor, Draguș transferinde mutlu sona yakın! İşte bonservis bedeli

Trabzonspor transfer haberleri Gaziantep FK
Trabzonspor, Draguș transferinde mutlu sona yakın! İşte bonservis bedeli
DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, kiralık olarak forma giydiği Gaziantep FK'da dikkat çekici bir performans sergileyen Rumen forvet Denis Draguş'un transferinde sona yaklaştı.

Romanya basınından Playsport'un haberine göre; Gaziantep FK'nın Standard Liege'den kiraladığı Rumen golcü Denis Draguş, Trabzonspor'a bir adım uzakta.

Bordo-mavili kulüple prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Draguş'un menajeri Florin Manea, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Henüz görüşmeler bitmedi, ama Denis'e Trabzonspor'dan önemli bir teklif var. Diğer tekliflerin oldukça ilerisinde, çok çok ilerisinde. Anlaşmaya çok yakınız. Son olarak 6 saat önce Trabzonspor yetkilileriyle konuştum, transferi tamamlamaya oldukça yakınız. Trabzonspor Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesi, gelecek sezon Avrupa'da oynayacaklar. Denis'in bu takıma transferi kariyerinde harika bir adım olur" ifadelerini kullandı.

Belçikalı gazeteci Kevin Sauvage'ın haberine göre; Standard Liege, Trabzonspor'un 1 milyon Euro'luk ilk teklifini düşük bularak reddetti ve 3 milyon Euro bonservis talep etti. Draguş'la anlaşmaya varan Bordo-mavili kulüp, Standard Liege ile pazarlıklarını sürdürüyor.

DRAGUŞ'UN GAZİANTEP FK PERFORMANSI 

Bu sezon Gaziantep FK formasıyla 29 maça çıkan Draguş, 12 gol - 1 asistlik performans sergiledi.

Denis Draguş Gaziantep FK
Denis Draguş - Gaziantep FK [Foto: DepoPhotos]