Galatasaray'a Icardi sonrasında bir müjde daha! Manchester United'dan Fred'le anlaşma sağlandı

Galatasaray
Galatasaray'a Icardi sonrasında bir müjde daha! Manchester United'dan Fred'le anlaşma sağlandı
DepoPhotos

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred ile anlaşmaya vardı.

SKY Sports'un haberine göre; Manchester United'ın 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, Galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme şartlarını kabul etti.

Kulüpler düzeyinde henüz bir anlaşma olmadığının ve görüşmelerin sürdüğünün altı çizilirken, sözleşmesinin son yılına giren Fred'le ilgilenen başka kulüplerin de olduğu kaydedildi.

Manchester United'ın Fred ile yolları ayırması durumunda Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Alman futbol platformu Transfermarkt, Fred'in piyasa değerini 20 milyon Euro olarak gösteriyor.

FRED'İN KARİYERİ

5 Mar 1993'te Belo Horizonte'de doğan ve tam adı Frederico Rodrigues de Paula Santos olan Fred, futbola ülkesinin Internacional kulübünde başladı. 2012 yılında A takıma çıkan Fred, burada bir yıl oynadıktan sonra 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Shakhtar Donetsk'e transfer oldu.

Ukrayna ekibinde beş yıl forma giyen Fred, 2018 yazında 59 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer olmuştu.

Manchester United'da da beş sezonu gerisinde bırakan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha, "Kırmızı Şeytanlar"da 213 maça çıkarken 14 gol - 19 asist üretti. 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Manchester United' Fred Galatasaray transfer haberleri