Trabzonspor aradığı orta sahayı Yunanistan'da buldu

yunanistan Trabzonspor transfer haberleri
Trabzonspor aradığı orta sahayı Yunanistan'da buldu

Teknik direktör Nenad Bjelica ile anlaştıktan sonra önümüzdeki sezonun planlamasına başlayan Trabzonspor'da hareketlilik sürüyor. Bordo-mavililerin, Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Kourbelis ile ilgilendiği ve teklifte bulunduğu iddia edildi.

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan bir performans sergileyen Trabzonspor'da kadro planlaması hız kesmeden devam ediyor.

Teknik direktörlüğe Nenad Bjelica'yı getiren ve takımdan ayrılacak isimlerin de yavaş yavaş belli olmaya başladığı Karadeniz temsilcisinde transfer harekatı başladı.

Yunan basınından Paopantou'da yer alan habere göre; Trabzonspor orta saha takviyesi için aradığı ismi komşuda buldu.

Bordo-mavililerin Panathinaikos forması giyen Dimitrios Kourbelis ile ilgilendiği ileri sürüldü. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 29 yaşındaki oyuncu için ilk teklifin yapıldığı ve oyuncunun düşünmek için süre istediği ifade edildi.

Fırtına'nın, Yunan oyuncuya 3 yıllık sözleşme ve yıllık 900 bin Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi. Panathinaikos cephesinin de oyuncuyla yeniden anlaşmak istediği ve kararını beklediği öğrenildi.

Kourbelis bu sezon Panathinaikos formasıyla çıktığı 36 maçta 1 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Defansif orta saha pozisyonunda oynayan oyuncu, Yunan Milli Takımı'yla da 30 karşılaşmada süre alırken 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Panathinaikos Trabzonspor transfer haberleri transfer haberleri Trabzonspor transfer