Toni Kroos yine dobra konuştu: "Zerre kadar umurumda değil"

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Suudi Arabistan
Toni Kroos yine dobra konuştu: "Zerre kadar umurumda değil"
FOTOĞRAF: Reuters

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile yapacakları maçın basın toplantısında yaptığı açıklamada Madrid ekibindeki geleceği hakkında konuştu.

Real Madrid'in Leipzig'le Almanya'da oynayacağı maç öncesi basın toplantısına katılan Toni Kroos'un milli takım, Modric ve sözleşmesiyle ilgili açıklamaları dikkat çekti.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Toni Kroos, grubu oldukça kolay geçtiklerini şimdi ise zor kısmın başladığını söyledi. Leipzig'in iyi bir takım olduğunu bildiklerini kaydeden Kroos, "Burada kazanmak için son maçlarımızdaki performansımızdan daha azını gösteremeyiz" dedi.

Sözleşmesiyle ilgili hala ne yapacağını bilmediğini kaydeden Kroos, "Hiçbir şeye karar vermedim. Burada kalmamı istemeleri beni mutlu ediyor, kendimi iyi hissediyorum ama söylediğim gibi henüz karar vermedim" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN BU MOTİVASYON"

Hala 10 yıl önceki kazanma arzusunu taşıdığının altını çizen Alman futbolcu, "Vücuduma iyi bakmaya çalışıyorum. Önemli olan da bu ve motivasyon" değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezonki performansının kariyerinin en iyilerinden biri olduğunu kabul eden Kroos, "Oldukça istikrarlıyım, 34 yaşındayım ve iyi oynamaktan mutluyum. Ancak gerçek sezonun mart, nisan gibi başladığını hepimiz biliyoruz. Bakalım ne olacak!" şeklinde konuştu.

Büyük düşüş yaşayan Almanya milli takımına dönmesi yönündeki çağrılara da değinen Toni, "Bir yıl önce milli takımı bırakma kararımdan hala oldukça memnunum. Şimdi anın tadını çıkarıyorum. Ancak geri dönme ihtimali de var. Sözleşmem gibi buna da henüz karar vermedim" dedi.

"MODRIC HAKKINDA KONUŞAMAM"

Modric'in sözleşmesinin sorulması üzerine ise "Modric'le ben iki farklı durum, iki farklı insanız. Birlikte iyi oynuyor olabiliriz ama bazı konularda geleceğe dair farklı düşünüyoruz. O yüzden onun durumu hakkında konuşamam" yanıtını verdi.

Gazetecilerin ısrarlı "Sözleşmen ve milli takım hakkında kararını ne zaman vereceksin?" sorusu üzerine ise Kroos, ""Biraz daha erken karar alma ihtimalimiz var. Kendimi hazır hissettiğimde alacağım ve bu benim için net olacak. Gördüğünüz gibi sahada bu durum beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Futbolda elde ettiğim başarılardan ve oynadığım oyundan o kadar mutluyum ki bu beni hiç endişelendirmiyor" dedi.

Normalde 32 yaşına kadar futbol oynayabileceğini düşündüğünü de belirten Kroos, Suudi Arabistan'da ıslıklanmasıyla ilgili olarak da "Doğruyu söylediğimi teyit etmiş oldular" ifadesini kullandı.