Süper Lig devlerinin Elneny savaşı

Beşiktaş Galatasaray Trabzonspor transfer haberleri
Süper Lig devlerinin Elneny savaşı
DepoPhotos

Arsenal ile yollarını ayırmaya hazırlanan Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny için Trabzonspor'un ardından Beşiktaş ve Galatasaray'ın da devreye girdiği iddia edildi.

İtalyan muhabir Fabrizio Romano'nun haberine göre; Trabzonspor, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Mohamed Elneny'nin transferi için somut girişimlere başladı.

Bordo-mavililerin 31 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusunu isteyen tek kulüp olmadığı, Suudi Arabistan takımlarının yanı sıra Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer için şartları araştırmaya koyulduğu belirtiliyor.

2015/16 sezonunun devre arasında 12.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İsviçre ekibi Basel'den transfer edilen Elneny, Arsenal formasıyla bugüne dek 159 maçta görev yaptı ve 6 gol - 10 asistlik performans sergiledi.

Mısırlı orta saha oyuncusu, 2019/2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giymiş ve siyah-beyazlı forma altında 36 maçta 1 gol atıp 4 de asist üretmişti.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ın güncel piyasa değerini 4.5 milyon Euro olarak tahmin ettiği Mohamed Elneny'nin Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Süper Lig devlerinin Elneny savaşı - Resim : 1