Galatasaray'da Renato Sanches sesleri

Galatasaray transfer haberleri Roma
Galatasaray'da Renato Sanches sesleri
Foto: Roma resmi X hesabı

Roma'dan ayrılmaya hazırlanan Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'in Galatasaray'a transfer olabileceği iddia edildi.

Ndombele'den istediği verimi alamayan Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın da yaşadığı sakatlık sebebiyle 3 ay sahalardan uzak kalacak olması, sarı-kırmızılılarda transfer çalışmalarının hızlanmasına neden oldu.

Ara transfer döneminde orta saha rotasyonunu en az bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray için İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Il Tempo gazetesinin haberine göre; Roma, sezon başında PSG'den kiralık olarak kadroya kattığı ancak beklediği katkıyı alamadığı Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'le ara transfer döneminde yollarını ayırmayı planlıyor.

İtalyan ekibinin Sanches'i göndererek hem maaşından tasarruf etmeyi hem de UEFA listesinde yer açmayı planladığı, PSG'nin ise oyuncuyu alacak başka bir takım çıkarsa bu isteğe sıcak bakabileceği aksi halde Sanches'in sezon sonuna kadar Roma'da kalmasını istediği belirtiliyor.

GALATASARAY'A ÖNERİLDİ!

Tuttosport'un haberine göre; Roma'da umduğunu bulamayan Renato Sanches, menajerler aracılığıyla, orta saha arayışı olduğu bilinen Galatasaray'a önerildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin menajerlerden gelen öneri sonrasında oyuncunun şartlarını araştırmaya başladığı ve öneriyi teknik kadroyla değerlendireceği kaydedildi.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ın güncel piyasa değerini 10 milyon Euro olarak tahmin ettiği Renato Sanches'in PSG ile 3.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

RENATO SANCHES'İN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerine Benfica altyapısında başlayan Sanches sonrasında Bayern Münih, Swansea City, Lille, PSG ve Roma gibi takımların formalarını giydi.

Bugüne dek kendisi için 80 milyon Euro bonservis ve kiralama bedeli ödenen 26 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, kulüp düzeyinde 6 farklı takımın formasıyla 229 maçta görev yaparken 15 gol atıp 15 de asist üretti.

Portekiz Milli Takımı formasını da bugüne dek 32 kez sırtına geçiren Renato Sanches, 3 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu.