Spor dünyasından hain saldırıya tepki

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Kayserispor Adana Demirspor
Spor dünyasından hain saldırıya tepki
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig kulüpleri ve TFF, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker için taziye mesajı yayımladı.

Fenerbahçe: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Galatasaray: Irak’ın kuzey bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Beşiktaş: Milletimizin Başı Sağ Olsun. Irak’ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta üç askerimizin şehit düştüğünü, dört askerimizin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Trabzonspor: Irak’ın Kuzeyi’nde yürütülen operasyonda; hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Adana Demirspor: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Kayserispor: Irak’ın kuzeyinde, hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

TFF: Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Kaynak: Haber Global TV